Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מחפש למחר דחוף להשכיר טרקטורון בעקרון אני רוצה להשכיר 2 ואולי אפילו אני אצטרך שלושה אבל במקרה הכי גרוע 1....

אני רוצה לעשות טיולון קטן עם אחים שלי לפני שאני חוזר לבסיס ויהיה לי זמן רק מחר...

אתם יכולים בבקשה לעזור לי מאיטפה אני יכול להשכיר?

רצוי לנהיגה עצמית בלי מדריך או משהו כזה...

אני אפילו אשמח אם יש מישהו בפוןרום שיש לו טרקטורון ומוכן להשכיר אותו לכמה שעות...

תודה על העזרה

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

אני בספק אם תצליח למצוא מישהו שיסכים להשכיר לך טרקטורון לנהיגה עצמית, ללא ליווי של מדריך וללא השגחה.

יש המון מקומות עם טיולי טרקטורונים מאורגנים. שם תוכל לשכור טרקטורון לשעות בודדות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן אבל הבעיה שאני רק היום הגעתי מהבסיס ומהיום למחר זה קצת בעיה לארגן את זה אני מניח...

זאת אוןמרת לא נראה לי שאני יכול עכשיו להתקשר לאיזשהו מקום ולהגיד לבנאדם שמע אני רוצה טיול מחר

פורסם

אני גר באשדוד אבל בעקרון אני אהיה ברעננה מחר בצהריים...

ודיברתי עם טריפ הם כברא לא עושים כאלה השכרות....:|

פורסם

אולי זה קצת רחוק אבל במגדל יש השכרת טרקטורונים ב -150 או לשעה או לשעה וחצי לא זוכר בדיוק אם מדריך שנוסע בטרקטורון לפניך.

שאני היתי שם היתקשרנו באותו יום להגיד שאנחנו באים

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...