Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום תעודת זהות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התייעצות מעט דחופה - ביום חמישי הקרוב אמור להגיע שליח עם כרטיס אשראי חדש (כרטיס חוץ בנקאי).

בהתחלה, חברת האשראי רצתה צילום של ת.ז. כאשר תאריך ההנפקה גלוי (מראש הסתרתי אותו), אך אני התנגדתי.

הם הסכימו כי אציג ת.ז. לשליח כאשר יביא לי את הכ.א.

בזמן תיאום זמן הגעת שליח, קיבלתי סמס כי השליח יצלם את תעודת הזהות שלי (בין השאר) -> וכאן מתבקשת עצתכם.

מה הייתם אתם עושים במקרה כזה ?

רק לציין כי זה כ.א. נוסף (זה כ.א. של חבר)

פורסם (נערך)

אם מזמינים בהייטק זון זה בדיוק ההליך שציינת.

אם לא תעביר תמונה עדכנית, תוך שבועיים בערך הכרטיס יבוטל.

לגבי תאריך הנפקה, בוא אם זה כזה קריטי תן להם ולאחר יום יומיים לך תפיק אחד חדש.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)

לשליח תן רישיון נהיגה. (לפעמים הם רבים על זה אבל בסוף זה תופס) ‏. לחברת אשראי עצמה לא הייתי מפחד למסור פרט מזהה כזה.

אגב להייטק זון יש את אותה חברת אשראי שמנפיקה.

עריכה אחרונה על ידי David2540
פורסם
לפני 20 דקות, stum כתב:

לגבי תאריך הנפקה, בוא אם זה כזה קריטי תן להם ולאחר יום יומיים לך תפיק אחד חדש.

בכדי לקבל תאריך הנפקה חדש צריך להוציא ת"ז חדשה. וכפי שידוע לך בימינו להוציא תעודת זהות חדשה צריך לקבוע תור למשרד הפנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ולשלם 100 ש"ח.

אין ברירה, לעתים צריך לתת אמון באנשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, guya72 כתב:

מה הייתם אתם עושים במקרה כזה ?

לא מראה להם. ססמאות אתה גם מראה לזרים? אם זה עבד לי עם חברות ביטוח, זה יעבוד עם חברת אשראי.

איזה מסמך הזדהות יש להביא לקלפי כדי להצביע? כאשר מגיעים לקלפי יש להזדהות בפני מזכיר ועדת הקלפי באמצעות אחד ממסמכי הזיהוי הבאים:

• תעודת זהות של הבוחר, שהוצאה על ידי משרד הפנים, הנושאת תמונה. ספח בלבד של תעודת הזהות אינו מהווה תעודת זהות ואין חובה לבוא עימו.
  • דרכון ישראלי תקף של הבוחר, הכולל את תמונת בעל הדרכון.
  • רישיון נהיגה ישראלי תקף של הבוחר, הכולל את תמונת בעל הרישיון, שניתן לפי פקודת התעבורה.

מסרבים? מגישים תלונה למפקח על הבנקים.

פורסם
לפני 31 דקות, mcaspi כתב:

לתעודת זהות של הבוחר, שהוצאה על ידי משרד הפנים, הנושאת תמונה. ספח בלבד של תעודת הזהות אינו מהווה תעודת זהות ואין חובה לבוא עימו.

מסרבים? מגישים תלונה למפקח על הבנקים.

הוא מסרב לחשוף את כל תעודת הזהות. תאריך ההנפקה רשום על התעודה ולא בספח.

פורסם

תאריך ההנפקה כזה קריטי? כל האתרים הממשלתיים כבר עברו להזדהות חזקה עם סיסמה וsms. מה כבר אפשר לעשות עם תאריך ההנפקה?

פורסם

עד כמה שאני יודע בנק חייב זיהוי עם ת.ז. בלבד. לא רשיון נהיגה, לא דרכון (לישראלים). השאלה היא האם חברת כרטיסי אשראי כפופה לאותם כללים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 3 שנים בערך הנפקתי תעודת זהות חדשה,  כנראה ה-1 ששלחתי ב SMS חזרה לא עבד והתעודת זהות לא הופעלה.
כמה חודשים אחר כך עשיתי פעולה כלשהי בבנק, והפקידה הזינה את תאריך ההנפקה.
המחשב קפץ והודיע לה שהתאריך לא תואם .. והציג לה את התאריך של התעודה הקודמת. 

אז נכון שהם מבקשים את תאריך ההנפקה לצורך אימות, אבל זה לא כזה סודי.. המחשב מציג להם את תאריך ההנפקה של התעודה שלך.
הוא רק צריכים לוודא שהוא תקין. 

פורסם
לפני 9 שעות, David2540 כתב:

הוא מסרב לחשוף את כל תעודת הזהות.

"חברת האשראי רצתה צילום של ת.ז. כאשר תאריך ההנפקה גלוי (מראש הסתרתי אותו), אך אני התנגדתי".

• תוכן חדש...