Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות רכב על 45k-50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב אמין ונוח עד 50k  

חשוב שיהיה חברה אמינה, אוטומט, נוח וחסכוני בדלת

עם דגש על בגאז גדול (כמו של טויוטה אוריס מקוצרת לפחות) 

תודה רבה שבת שלום

0ABA815A-0BDF-4FE6-85FE-EBD71AD4E470.jpeg

פורסם

תגדיר חסכוני, לאיזה צריכת דלק אתה מצפה? 

כמה קמ אתה נוסע בשנה?

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
בתאריך 30.5.2022 בשעה 01:06, daniel204 כתב:

תגדיר חסכוני, לאיזה צריכת דלק אתה מצפה? 

כמה קמ אתה נוסע בשנה?

מכוון שאני עובד עם הרכב אני נוסע 12-14 אלף בשנה

מצפה לכמה שיותר נגיד 1 ל 11 זה לא חסכוני בעיניי, אין בעיה גם לרכב מיני אבל עם בגאז גדול (לא מסתדר בתפיסה) . 1 ל14 ומעלה ממוצע בעיניי זה מעולה.

תודה 

פורסם

האמת שציינת כבר את האוריס, נראה באמת שהוא עונה לכל הדרישות שלך: אמין, אוטומט, נוח יחסית ועם צריכת דלק של כ-1/16-1/17. 

בתקציבך אפשר למצוא 2013-2014 שמורות. 

מדובר ברכב מאוד מבוקש בתקופה הזאת אתה צריך להיות מאוד זריז מרגע שעולה מודעה ללוח. 

בהצלחה.

פורסם

1ל 17 טויוטה אוריס 1.6 אוטומט? מהיכרות שלי עם הרכב הוא לא חסכוני ועושה בערך 1 ל12.
אלא אם אתה מדבר על ההיברידית אבל בתקציב שלו הוא יהיה קשה מאוד למצוא אחת עם פחות מ200K קילומטר ועוד מעט נגמרת האחריות המורחבת על הסוללה (10 שנים לדומני) לכן הייתי מעדיף לשים את האופציה הזאת בצד.

מה שכן אין לך כ"כ הרבה אופציות של "רכבים חסכוניים" עם הדרישות שלך, רוב הרכבים האמינים האוטומטיים עם בגאז גדול שטווח במחירים שלך אלו משפחתיות 1.6-1.8 אוטומט והן כולן עושות +-1 ל12.

פורסם

כמובן שאני מתכוון לדגם ההיברידי, עם סבלנות אפשר למצוא גם עם פחות מ100,000 קמ. 

האחריות לסוללה היא בתשלום וניתן להאריך עד 12 שנים מעלית הרכב לכביש- יש זמן.

פורסם

אני בספק רב. גם לפני הטירוף שהולך עכשיו בשוק הרכב אוריס היברידית עם נתונים סבירים הייתה עולה באזור ה60k.

למצוא בשוק של היום אוריס היברידית טובה בפחות מ50K זה לא סבלנות אלא נס.

אם תחפש ביד2 ובכל האתרים המקבילים (גם כאלו ששומרים מודעות ישנות) אתה יכול לראות שיש / היה רק רכב אחד בתקציב של פותח השרשור עם קילומטראז סביר (148k) כל השאר באזור ה200 צפונה.

פורסם (נערך)

תודה חברים,  זה בדיוק העניין, יש לי טויוטה אוריס היברידית  100k שנת 2013. העניין הוא שעוד שנתיים נגמרת לה האחריות על הסוללה ואני מפחד להיתקע עם זה.

קניתי אותה לפני שנה, המוכר עבד עלי ומכר לי עם סוללה מתה. שילמתי 10,000 שח על סוללה חדשה עם אחריות, לכן אני מפחד שלא אצליח למכור ללא אחריות על הסוללה עוד שנתיים. זאת הסיבה שאני רוצה להחליף רכב. אגב הרכב מדהים ואוכל 1 ל 18 בממוצע. אני באמת אוהב אותו אבל מפחד שלא אצליח למכור אותו בעתיד. 

עריכה אחרונה על ידי Ronass
  • תוכן חדש...