Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,
יש לי תקציב של באיזור ה60K מקסימום.
אני כבר כמה זמן מחפש מאזדה 3 ספיריט \ פרמיום, דור השני (החל מ2014)
לפי התקציב אפשר לקנות ספיריט 2014, או 2015 אם היה פעם בליסינג (אין לי בעיה).

העניין הוא שכרגע בשוק המשומשות מנסים למכור את הדגם הזה בהרבה מעל מחיר מחירון שזה משהו שאני לא מסכים לו עקרונית - במיוחד על רכב כזה שמאוד נחשק ע"י גנבים.
כל השאר שמציעים במחיר מחירון, ויש ממש בודדים - תמיד מתגלה חתול בשק אחרי דו"ח סליקה. תאונה כלשהי או אובדן להלכה רחמנא ליצלן.

בנתיים אין משהו נורמלי ו \ או באזור שלי
אשמח לקבל המלצה על דגם אחר בתקציב שלי שדומה לתכונות של המאזדה 3 ספיריט: חלון בגג, מערכות מתקדמות, לוק יוקרתי יחסית, חווית נהיגה. עדיף כמובן לחסכוני יחסית בדלק.
מה הייתם ממליצים?

פורסם

קשה לי לחשוב על רכב אחר בסגנון של המאזדה,לדעתי תחכה בסבלנות עד שתמצא,גם לי לקח זמן למצוא ספיריט

פורסם

כדי לרכוש  מאזדה 3 ספיריט ללא בעיות/ תאונות, במחיר שלא גבוה ממחיר מחירון, תצטרך לחכות עד שהמגמה בשוק רכבים משומשים תתהפך.

מאזדה 3 כזאת, גם לפני משבר בשבבים ובעיות הספקה של רכבים חדשים, נמכרה לרוב מעל המחירון.

בקיצור, אתה מחפש משהו לא הגיוני לתקופה הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אח שלי גם באותה סיטואציה, התקציב דומה והוא רוצה רכב האצ'בק, האופציות שהוא חשב עליהן זה באמת המאזדה 3, הונדה סיוויק ואלפא ג'ולייטה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...