Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

גולף דור 8 (2021) מאט כשאני מגיע למחסום, מעביר את הרגל מדוושת הבלם לגז והרכב איננו מגיב כלל. העברתי למצב ספורט וגם לא קרה כלום. הייתי צריך להעמיד את הרכב, להכניס לP להרים בלם יד ורק אז איכשהו הסתדר. חשוב לציין שבעת לחיצה על גז כלום לא קרה ברכב , גם לא עלה מד סל״ד כך שסביר להניח שלא קרה מצב שהוא פשוט לא נכנס להילוך. קבעתי פגישה למוסך אך התור הקרוב לעוד שבוע וחצי.

האם התקלה בטיחותית ?

משהו שמוכר מרכבי הקבוצה ?

תודה לעוזרים.

פורסם
לפני 3 דקות, דידי zz כתב:

מה מצב המצבר שלך?

האם יש לך דוושה חשמלית?

מצבר תקין רכב חדש

הרכב אינו חשמלי

פורסם

א

לפני 3 דקות, דידי zz כתב:

אני יודע שהוא לא חשמלי

השאלה אם יש אפילו קצת קושי בהנעה?

אין שום קושי, חלק לחלוטין

פורסם

אני לא מכונאי ולא חשמלאי רכב.

למרות שהרכב חדש, והמצבר אמור להיות תקין, נשמע לי שאולי מערכת ה-start/stop מכבה את המנוע, וכשיש צורך להתניע מחדש, יש בעיה בפעולה הזו.

כתבת את נושא המחסום. זה קורה רק במחסום, שוב ושוב, או גם בעצירות אחרות?

נשמח לשמוע ממך מה הייתה הבעיה, לכשתיפתר.

פורסם
לפני 37 דקות, pasat04 כתב:

אני לא מכונאי ולא חשמלאי רכב.

למרות שהרכב חדש, והמצבר אמור להיות תקין, נשמע לי שאולי מערכת ה-start/stop מכבה את המנוע, וכשיש צורך להתניע מחדש, יש בעיה בפעולה הזו.

כתבת את נושא המחסום. זה קורה רק במחסום, שוב ושוב, או גם בעצירות אחרות?

נשמח לשמוע ממך מה הייתה הבעיה, לכשתיפתר.

קרה פעם אחת בלבד בהאטה לכניסה למחסום.

בנוסף שמתי לב שהרכב היה מונע כך שלא נראה לי שזו המערכת start/stop .

אעדכן כשאלך לבדיקה במוסך.

• תוכן חדש...