Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

2 המצלמות הוותיקות והטובות A118C של Viofo כבר מקרטעות - אחת שבקה חיים והשניה מתחילה להראות סימנים (לאחר כ 7-8 שנים)

אני מאוד מרוצה מהסוג הזה של המצלמות והייתי רוצה להתחדש.

מה המקבילה שיכולה להתאים לי?

אני לא צריך מצלמה דו כיוונית

רוצה עם קבל כמובן - עדיף עם חיבור מיני USB כדי שאני יוכל להשתמש בחיווט הקיים אצלי ברכב (שאני עשיתי☺️)

תודה לכולם !

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לפני כשנתיים החלפתי מצלמה דומה למצלמה של  Aukey. צריך לבדוק את הדגמים העכשוויים אצל עלי הזריז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

VIOFO V3/A129/A129 Plus

או לרכוש מתאם mini usb לtype c בשביל DDPai Z40 שמציעה מפרט טכני ואיכות צילום דומה לשל ה-A129 Plus רק זולה בהרבה.

בכל אופן תוכל למצוא עוד המלצות כאן (10 עמודים אחרונים יסכמו פחות או יותר את מה שצריך).

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

תודה

יש מצב שאתה יכול רק לרשום לי את הדגם ? ואני כבר יחפש בעלי אקספרס

האם זה A119 V3 ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

חוץ מעלי אקספרס שמצאתי אותה ב 93 דולר, יש מקום אחר שאתם ממליצים ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 25.4.2022 בשעה 13:04, rafi_vk כתב:

שלום,

2 המצלמות הוותיקות והטובות A118C של Viofo כבר מקרטעות - אחת שבקה חיים והשניה מתחילה להראות סימנים (לאחר כ 7-8 שנים)

אני מאוד מרוצה מהסוג הזה של המצלמות והייתי רוצה להתחדש.

מה המקבילה שיכולה להתאים לי?

אני לא צריך מצלמה דו כיוונית

רוצה עם קבל כמובן - עדיף עם חיבור מיני USB כדי שאני יוכל להשתמש בחיווט הקיים אצלי ברכב (שאני עשיתי☺️)

תודה לכולם !

מה הזמנת בסוף? אני בדיוק באותו המצב..

רוני

• תוכן חדש...