Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין אתרים לחלפי רכב?.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מחפש חלקים לרכב שלך בחו"ל, תמצא מלא בצ'כיה, אנגליה, צרפת, גרמניה והכל מוצג יפה באתר.

בארץ, להוציא את "המאגר" לאף חברה אין אתר, אפילו לא ל"אחים יזדי".

די מתסכל.

הייטק ניישן בת*** שלי

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, zvit כתב:

לא שכחתי.

מכיר.

אבל אולי בגלל שבחו"ל נראה אחרת וכו'...אבל זה לא אותו דבר.

מה גם, שאני משאיר את הטלפון באתרים האלה, די חשוף אחרי זה לספאם SMS מטורף.

גם אין תמונות באתר.

עריכה אחרונה על ידי ariel000

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 13 דקות, tinoki כתב:

נסה לחפש שם................

לא אמרתי שזה קל ופשוט, אבל עם קצת טלפונים (במיוחד בג'אנקיארד) בד"כ מצאתי את מבוקשי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי זה האתר הכי טוב לחיפוש חלפים בישראל:

https://www.car-part.co.il/

אתה מכניס מספר רכב, בוחר איזה חלק אתה מחפש ומקבל תשובה מעשרות ספקים.

זה דורש הרשמה (קצרה), התשובה לא מיידית, מיועד לרכב אחד לכל חשבון ובכל זאת, לדעתי, כפי שכתבתי- האתר הכי טוב ויעיל למציאת חלקים לרכב.

פורסם
לפני 38 דקות, itzik123 כתב:

לדעתי זה האתר הכי טוב לחיפוש חלפים בישראל:

https://www.car-part.co.il/

אתה מכניס מספר רכב, בוחר איזה חלק אתה מחפש ומקבל תשובה מעשרות ספקים.

זה דורש הרשמה (קצרה), התשובה לא מיידית, מיועד לרכב אחד לכל חשבון ובכל זאת, לדעתי, כפי שכתבתי- האתר הכי טוב ויעיל למציאת חלקים לרכב.

מסכים לדבריך,

הזמנתי דרכם כבר כמה חלקים,

קל ופשוט.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

לא אמרתי שזה קל ופשוט, אבל עם קצת טלפונים (במיוחד בג'אנקיארד) בד"כ מצאתי את מבוקשי.

אין כל משמעות לאתר אם צריך להרים טלפונים.

הרעיון הוא בדיקת מלאי זמינה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

אני חושב שבשנת 2022 ועולם האינטרנט, לעשות טלפונים, זה לא דבר שצריך לקרות.

לא שיש בעיה עם זה.

אבל למה לא לעשות אתר, למקום גדול, לייעל שירות, להתקדם טכנולוגית ואז אני יכול לראות באתר כל מוצר שיש ועוד.

זה מזכיר לי שלפני כמה שנים היו אתרים (תחומים אחרים) שלא הראו מחיר למוצר, היית מתקשר והאיש בחנות היה אומר "אני לא מוסר מחיר בטלפון, תגיע לחנות ונדבר".

אז תודה רבה, אני אעבור לאתר הבא שמציג מחיר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

היה פה לא מזמן כזה דיון, למה אתר יד-2 נראה כמו ת*ת. אז אותן הסיבות בערך.

שוק קטן, שאנשי המקצוע והלקוחות בו לרוב לא מתקדמים טכנולוגית, בלשון המעטה. פירוקיה בלטביה או בצ'כיה מוכרת פוטנציאלית לכל האיחוד האירופי; כמה לקוחות פוטנציאליים יש בכל השוק הישראלי ביחד?

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

דיברתי עם בעלי חנויות חלפים גדולות בארץ. אמרו לי חד משמעית שלא משתלמת להם העלות הכספית של הקמת אתר ותיחזוקו ככה שמחירי החלפים ורמת המלאי יהיו מעודכנים.

אז אני ממשיך להזמין מחו"ל, לא סובל להרים טלפונים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 24.4.2022 בשעה 13:30, ariel000 כתב:

הייטק ניישן בת*** שלי

אנחנו בהחלט הייטק ניישן ואפילו מובילים בהרבה תחומים של פיתוחים/פתרונות של אוטומוטיב העולמי,אבל למה שקשור לתיקון/תחזוקה של כלי רכב ,אנחנו עולם שלישי,וזה ידוע והרבה תודות למשרד התחבורה ואיגוד המוסכים...ויש לזה הרבה סיבות.
אז במקום לנסות לקוות שיהיה לך בארץ,אתר עם מערכת SAP,שאתה רואה זמינות ומחיר מעודכן אמיתי על בסיס יומי של חלקים של כל סוגי הרכבים בארץ,ובכלל בוא לא נדבר על חלקים מפירוקים,שלפחות יתנו אחריות הכי בסיסית,פשוט תתמקד להזמין מחו"ל,הרבה מהחסמים הורדו,ולרוב גם יותר כדאי במיוחד בחלקים מקוריים,ולא הזבל הסיני/תורכי אפטרמרקט.
אני בטוח שהרבה אנשי פורום פה חושבים שהם הרוב,אבל בפועל הכמות של האנשים שמסוגלים/רוצים לתקן לבד ממש מזערי בשוק המקומי !!!

• תוכן חדש...