Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדעות חלוקות לפה ולפה. דעתי האישית שזה בזבוז מוחלט של כסף. אתה יכול להוציא דוח סליקה מאתר הביטוח ב10 שקלים(ובזה כיסית כ95 אחוז ממה שאתה באמת רוצה לדעת לפני קנייה) לאחרים נוח יותר לקבל הכל במקום אחד בדמות דוח בלק״ר האם זה שווה 150 שקלים? תחליט אתה. 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 3

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

היה פה חבר  פורום שהוציא דוח כזה, זה נוח, אבל גם אני הייתי מבקש דוח סליקה, והיסטורית טיפולים.

סך הכול 10 שקלים.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מחזק את מה שנאמר כאן, לא שווה 150 ש״ח. אם אתה רציני לגבי הרכב, את הכסף הזה כדאי לך לנצל במכון בדיקה לפני קניה שיתן לך הרבה יותר value לכסף שאתה משלם.

עריכה אחרונה על ידי car9203
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, car9203 כתב:

מחזק את מה שנאמר כאן, לא שווה 150 ש״ח. אם אתה רציני לגבי הרכב, את הכסף הזה כדאי לך לנצל במכון בדיקה לפני קניה שיתן לך הרבה יותר value לכסף שאתה משלם.

איזה אינפורמציה נותנים בדו"ח בלק"ר?

ואיזה אינפורמציה לא נותנים בדו"ח בלק"ר?

מה לגבי שיעבוד הרכב לטובת בנק?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, shmulik88 כתב:

איזה אינפורמציה נותנים בדו"ח בלק"ר?

ואיזה אינפורמציה לא נותנים בדו"ח בלק"ר?

מה לגבי שיעבוד הרכב לטובת בנק?

יש להם דו״ח לדוגמה באתר https://ai.balcar.co.il/car-report-new?idCarReport=example

לגבי שיעבודים - אני לא יודע אם המידע שלהם יותר אמין מהבדיקות ה״פשוטות״.

אני רואה עכשיו באתר שיש להם החזר של 150 ש״ח במכוני בדיקה שהם עובדים איתם, אז על פניו אם אתה בכל מקרה הולך למכון בדיקה (ואני מאד ממליץ) - אתה מקבל את הדו״ח שלהם חינם.

עריכה אחרונה על ידי car9203
  • אהבתי 1
פורסם

אני הוצאתי כזה, ויש לי האמת עוד דוח לתת שכנראה לא אשתמש בו, מוכן לתת ב 50% מהמחיר. 

בפועל, מנע ממני לקנות רכב שהיה אבדן להלכה, אז קשה להתלונן על הכסף. כנראה שאם הייתי בזמנו מכיר את הדוחות האחרים, הייתי משתמש בהם.

הוא נוח לקריאה ומאוד ברור, לגבי מידע - כנראה אתה יכול לקבל את רוב המידע אם לא כולו בהרבה פחות כסף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, gild כתב:

אני הוצאתי כזה, ויש לי האמת עוד דוח לתת שכנראה לא אשתמש בו, מוכן לתת ב 50% מהמחיר. 

בפועל, מנע ממני לקנות רכב שהיה אבדן להלכה, אז קשה להתלונן על הכסף. כנראה שאם הייתי בזמנו מכיר את הדוחות האחרים, הייתי משתמש בהם.

הוא נוח לקריאה ומאוד ברור, לגבי מידע - כנראה אתה יכול לקבל את רוב המידע אם לא כולו בהרבה פחות כסף.

איזה דוחות אחרים קיימים?

פורסם

ככל הידוע לי:
דו"ח סליקה של חברות הביטוח
היסטוריית טיפולים
שעבודים מרשם המשכונות

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

דו"ח בלק"ר סה"כ מציג לך את הנתונים שמציג דו"ח רישום של חברות הביטוח, רישיון רכב, ובדיקת שעבוד.
להוציא את דו"ח רישום של חברות הביטוח עולה 10 ש"ח בדיקת שעבוד זה עוד 10 ש"ח רישיון רכב לא עולה כסף.
האם שווה לשלם עוד 130 שקל כדי לראות את כל הדברים מסודרים בצורה נוחה ומובנת במקום אחד? מבחינתי זה בזבוז כסף מוחלט במיוחד שאני יכול לראות 10 רכבים שונים עד שאני מוצא את הכלה.
אבל אם אתה אדם שלא מבין ולא מסוגל להוציא ולהבין את הדוחות שניתן להוציא מחברות הביטוח ומבדיקת שעבוד אז אולי זה שווה לך את ה130 שקל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין שם היסטוריית טיפולים.

זה בעצם דוח שמציג לך דוח סליקה ( https://www.slika-ins.co.il/ ) - מחירו 10 ש"ח.

בדיקת משכון (https://www.gov.il/he/service/pawn_perusal )  - מחירו 11 ש"ח.

ומוציא את נתוני הרכב ממשרד הרישוי (חינם באתרים כמו: https://meshumeshet.com/)

הם מעצבים את זה בפורמט שונה ומבקשים 150 שקל.

היתרון היחידי שאני חושב עליו הוא במידה ואתה רוצה להוציא את הדוח ואין לך את פרטי בעל הרכב ותאריך בעלות (נדרש בעת הוצאה ממרכז הסליקה) אלא רק מספר רכב - כנראה שיש להם דרך להתגבר על זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, Nakamichi כתב:

היתרון היחידי שאני חושב עליו הוא במידה ואתה רוצה להוציא את הדוח ואין לך את פרטי בעל הרכב ותאריך בעלות (נדרש בעת הוצאה ממרכז הסליקה) אלא רק מספר רכב - כנראה שיש להם דרך להתגבר על זה.

צריך צילום רישיון כדי להפיק דוח, אז לא. 

פורסם
ציטוט
אין לך את פרטי הרכב? נוכל להשיג אותם עבורך מהמוכר. 
שירות זה כרוך בתשלום נוסף של 29 ₪.

יופי. אז גם שיחת טלפון בעלות סימלית של 29₪.

בקיצור, אין פה בשורה אמיתית.

פשוט לוקחים מידע נגיש בזול, אורזים אותו מחדש ומתמחרים ביוקר.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...