Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אני עם גרנד קופה 2019 דיזל דגם מפואר עם גג וכל השטויות, אני הוצאתי אותו מהחברה יד 00 קמ בערך 34 אלף.

על הנייר - מצב תענוג, רכב במצב כחדש.

המצב בפועל - אני מרגיש שאני לא נהנה מאף חלק של העוגה.

לפני זה נסעתי על יונדאי 2017 ידנית, הייתה זולה לתחזוקה וחסכונית בצורה לא נורמאלית. כרגע אני מבזבז כאלף שח בחודש על דלק , והחודש נראה שבכלל מחירי הסולר עולים לכמעט 8 שח לליטר (כשהוצאתי את הרכב מהחברה אני זוכר ששילמתי 5.40) , הטסט + טיפולים דיי יקרים ובגדול - התחזוקה לא מי מה יודע מה תענוג.

עכשיו הדילמה היא כזו,

אני בן אדם שדיי נהנה מנהיגה ורוצה להנות מהרכב שלו - משהו ספוטיבי ידני היה מעלה לי הרבה יותר חיוכים ביום יום זה בטוח.

עם הרנו אני מרגיש שגם אני לא נהנה ממנה וגם היא סתם מטחנת כסף (במיוחד שידוע כי רכב צרפתי לא שומר ערך מי יודע מה)

בנוסף, לאחרונה התחילו להציק לי ממש 2 נקודות:

- הרכב שחור עם גג פנורמי זכוכית, פשוט סיוט של חום בקיץ בייחוד שהמזגן הצרפתי דיי פח (גם כשמשווים אותו ל יונדאי I10 הקודמת שלי)

- הפלסטיקה מרגישה זולה, האיכות הרכבה נראתה בהתחלה בסדר אך לאחרונה התחלתי לשמוע מכל מקום קירטושים ורשרושים במהלך הנסיעה וזה התחיל לחרפן אותי.

יצא לי לא פעם לנסוע בהונדה סיוויק 2007 של חבר ועוד הרבה רכבים אחרים שהיו שקטים משמעותית והרגישו יותר נוקשים, לעומת רנו בת שנתיים וחצי שבאמת מרגיש שהשמש עשתה את שלה.

אז מה הדילמה,

חשבתי ואני רוצה להתייעץ איתכם.

חשבתי ל 2 כיוונים - כמובן בשתיהם לעשות טריידאין ומקסימום להוסיף עד 25 אלף שח.

- להביא רכב היברידי / סופר מיני / משהו חסכוני יותר - ולפחות לבזבז פחות דלק / מאשבים / טיפולים / ירידת ערך.

- להביא רכב שאני אכן אבזבז עליו כסף אבל לפחות אהנה - לדוגמא פג'ו 208GTI.

** מאוד הייתי רוצה להביא רכב חשמלי  שמביא קצת משתי העולמות - חסכון דלק, טסט וטיפולים אך לרובם יש ביצועים לא רעים . אבל עם הבעיות מלאי כרגע אין לי תקציב מספיק גדול גם לרכב החשמלי הכי זול (כ 150 אלף).

יש אולי אופציה ללכת לאחת הסוכנויות ולהחליף אותו ברכב חדש וקטן יותר כלשהו כלשהו (לדוגמא יונדאי או אולי איזה סופר מיני כייפית כמו 208 אך אני מפחד שגם פה הרכב ירגיש לי כמתפורר לאחר שנתיים שלוש) אך טרם הלכתי לבדוק כמה מוכנים בפועל לתת לי על הרנו שלי.

אשמח באמת שתתנו חוות דעת בנושא - מה אתם הייתם עושים במצב הזה או שאולי אני סתם מפונק שללא הסבר הגיוני נמאס לו מהרנו?

תודה לכל העוזרים וחג שמח!

עריכה אחרונה על ידי Vadim Baranov
פורסם

לא יודע כמה רכב היברידי יהיה יותר חסכוני מאשר מגאן דיזל ( במיוחד אם נוסעים הרבה בכבישים פתוחים ). גם בנזין 95 עולה לא מעט. ניתן למצוא תחנות עם מחירי סולר יותר נמוכים. מה שבטוח, לא תקבל הנאת נהיגה מרכב היברידי.

בקשר ל 208 GTI - יש לך עכשיו אחת למכירה כאן בפורום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי פלואנס 3 שנים 

אכן רכבים משעממים בנוסף מתבגרים ממש לא טוב באיזשהו שלב התחילו להדלק מלא מנורות ועוד מרעין בישין

חושב שעדיף ללכת על האופציה הראשונה 

תוסיף תשתדרג מאשר להכנס לכל מיני הרפתקאות 

אבל זה רק אני 🤷‍♂️

• תוכן חדש...