Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החגורות בארה"ב לא ננעלות כמו באירופה/אצלנו והצורך בתפס הזה נכון לכל הכסאות.

הקיאו אצלך רק פעם אחת? מרשים...

אצלי גם לא אוכלים באוטו. בחלומות שלי.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

אני יודע שבארה"ב האבזם הזה נדרש בכל הכסאות- הטענה שלי הייתה למה הוא לא מסופק עם הכיסא ואני צריך לרכוש אותו בנפרד. הרי בלעדיו עיגון הכיסא בלתי אפשרי בכלל.

הרבה פעמים הקאות של ילדים ברכבים זה בדיוק בגלל שהם אוכלים תוך כדי נסיעה. כל ה"עצור-סע" הזה לא בדיוק מיטיב עם מערכת העיכול (לא רק של ילד, גם מבוגר). חוץ מזה, כנראה שמתרגלים להרבה דברים שהם חלק מ"מנהגי הבית". כמו שיש אצלנו רק טלוויזיה אחת, שלא פתוחה כל הזמן (ולכן הילדים לא ממש רוצים לראות טלוויזיה כל הזמן), כך גם הם רגילים לא לאכול באוטו כי אני ואשתי לא נוהגים לעשות את זה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לאכול בנסיעה או ממש לפני הנסיעה זה מתכון בטוח להקאה, במיוחד בפקק. עדיף לצאת לדרך לפחות שעה אחרי שהילד סיים לאכול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

לאכול בנסיעה או ממש לפני הנסיעה זה מתכון בטוח להקאה, במיוחד בפקק. עדיף לצאת לדרך לפחות שעה אחרי שהילד סיים לאכול.

זה חד משמעית תלוי גנטיקה. הילדים שלי אוכלים לפני, אחרי ותוך כדי ומעולם לא הקיאו בנסיעה (אלא אם היו חולים באיזה וירוס בלי קשר). לעומת זאת, ילדים של אחותי מקיאים *תמיד*, בכל נסיעה, כך שכשהם נוסעים לשבת להורים היא מלבישה להם את בגדי השבת רק כשהם הגיעו ליעד.

• אהבתי 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם (נערך)

תודה על הטיפים להורות. 100% מההקאות אצלנו היו ממחלות או נזלת וליחה בגרון שילדים קטנים מנסים להשתעל החוצה למוות.. לא היה שום קשר לאכילה באוטו.

גם אם לא אוכלים ולא מקיאים זה לא משנה את העובדה שסיוט לנקות כסא britax boulevard clicktight שיש לנו (צריך להוציא את המושב מהרכב, ולא ניתן לפרק את הרצועות), לעומת evenflo triumph שהריפוד מתפרק בקלות בלי להוציא את כל המושב מהאוטו, ואם חייבים ניתן בקלות לפרק ולהרכיב את הרצועות. בנוסף ה-evenflo הרבה יותר מרווח ויש לו מקומות ל-2 בקבוקים שאין בכלל בבריטקס. מבחינת בטיחות הם נראים לי זהים. הבריטקס עולה כמו 2 כאלה. בדיעבד (איחור של כמה שנים) אולי לא היה שווה לקנות אותו.

כן חשוב להגיד שמערכת ה-clicktight מעולה (עיגון נוח של הכסא לרכב בעזרת חגורת הבטיחות תוך חצי דקה). הרבה יותר נוח (ויכול לסחוב משקל גדול יותר) מאיזופיקס.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

יש לי כסא של סייבקס אייטרניס,

גרקו size4me 

ושני כסאות גרקו טריו גרו סנאגלוק

כולם עם כוכבי בטיחות,

הסנאגלוק מקום ראשון.

במה שקשור לילדים - אין פשרות.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 6.4.2022 בשעה 16:10, tinoki כתב:

חיבור האיזופיקס נוח ובטיחותי הרבה יותר (ככלל) מחיבור הקליק טייט של ברייטקס. היתרון של קליק טייט רק במשקלים גבוהים, מעל 30 ומשהו ק"ג.

לא מסכים.

בתאריך 7.4.2022 בשעה 11:47, galbh כתב:

כן חשוב להגיד שמערכת ה-clicktight מעולה (עיגון נוח של הכסא לרכב בעזרת חגורת הבטיחות תוך חצי דקה). הרבה יותר נוח (ויכול לסחוב משקל גדול יותר) מאיזופיקס.

מצטרף לדעתו של גל.

גם בעיניי הקליקטייט הרבה יותר נוח וקל ליישום מהאיזופיקס שבתורו נוח יותר מחיבור חגורה רגיל.

יש לי בריטקס בולווארד עם הקליקטייט, צ'קו נקסטפיט, ושני גרקו טרנזישנס. אם צריך להוציא כיסא מאחת המכוניות (נגיד כדי להוביל משהו גדול), אני תמיד מעדיף להוציא את הבריטקס, למרות גודלו ומשקלו. החיבור שלו פשוט ולאחר ההתקנה הכסא מרגיש יצוק לתוך מושב הרכב כך שלא ניתן להזיז אותו בכלל. הרבה יותר קשה להשיג "קשיחות" חיבור כזו עם האיזופיקס או חיבור חגורה של המושבים האחרים.

בנוסף, לייצרני הרכב יש נטיה לשים את חיבורי האיזופיקס כך שמושב הבטיחות גולש למושב אמצעי ומורחק מהדלת (אולי בשביל להרחיק מהדלת?). חיבור שני כסאות בטיחות עם איזופיקס במושב האחורי מונע הושבת אדם בינהם שאינו ילד קטן (במקרה שלי לפעמים אשתי יושבת באמצע).

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...