Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 3 2014 רמת אבזור הנמוכה ביותר 

140 ק''מ 

יש תקלות שצריך לדעת? האם כל עניין הטיימחמג והמנועים ששבקו חיים רלוונטים לדגם הזה? 

אני קונהבגךל המחיר,חסכון בדלק לביטוח.

פורסם

גם פה יש את הרצועה, ההמלצה היא החלפה כול 60 אלף או 4 שנים ולא כמו שהיצרן ממליץ, כי יש סיכוי שהיא תתפורר.

הפיגו רכב נח מהקליאו, חסכוני, כדי לחפש ברמת אבסור אקטיב המאובזרת לעומת אקסס.

הקליאו חזקה יותר, מושבים נוחים, אך המתלים נוקשים יותר.

חלק מתלוננים על מזגן חלש בקליאו.

לא ציינת תקתיב, אבל אפשר לחפש גם איביזה עם מנוע 1.4 או פאביה, מנוע אמין כאשר הפאביה נוחה יותר. או לחפש אחת עם מנוע tsi שיספק ביצועים טובים מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 58 דקות, Doron_Z כתב:

עדיף קליאו 0.9 שהרבה יותר מאובזרת, אמינה ועם ביקוש טוב ביד 2. 

לפני 46 דקות, yulianx כתב:

גם פה יש את הרצועה, ההמלצה היא החלפה כול 60 אלף או 4 שנים ולא כמו שהיצרן ממליץ, כי יש סיכוי שהיא תתפורר.

הפיגו רכב נח מהקליאו, חסכוני, כדי לחפש ברמת אבסור אקטיב המאובזרת לעומת אקסס.

הקליאו חזקה יותר, מושבים נוחים, אך המתלים נוקשים יותר.

חלק מתלוננים על מזגן חלש בקליאו.

לא ציינת תקתיב, אבל אפשר לחפש גם איביזה עם מנוע 1.4 או פאביה, מנוע אמין כאשר הפאביה נוחה יותר. או לחפש אחת עם מנוע tsi שיספק ביצועים טובים מאוד.

האחיזה במחירים יותר גבוהים דיי משמעותית את הקליקו בדקתי פעם ולא כזה אהבתי אותה, אבל שוב במחיר שנתקלתי גם לא ישתלם לי הקליאו. 

האקזמפלר שאמרתי למעלה ביד 2 ראיתי חיצונית נראה טוב מבחינת תקלות הוא אומר שאין כלום אבל לך תדע הבנתי שטיימימג הוא עשה ב100 אלף. 

הוא רצה על האוטו 14 והתפשרנו על 10 אני רוצה להאמין שבגלל ביקוש. 

מפחד אבל מהעניין של ליפול עם המנוע

פורסם

בגלל זה, הייתי מחפש קליאו, פחות כאב ראש בגלל הרצועה.

כמה ק"מ יש עכשיו לרכב? 

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 דקות, yulianx כתב:

בגלל זה, הייתי מחפש קליאו, פחות כאב ראש בגלל הרצועה.

כמה ק"מ יש עכשיו לרכב? 

136 הוא אומר 

פעם חיפשתי קליאו אוטומט שעוד הייתי חייל, היה ממש סיפורים על הגיר ומשהו המזגן. 

אבל בכללי לא אהבתי את האוטו אחרי נסיעה לא התחברתי. 

אבל היית כאילו פוסל את הפיג'ו? 

ומה לגבי המחיר?

פורסם

יש פה סיכון.

לגבי מחיר תסתכל ביד 2 כמה עולים רכבים דומים.

פורסם
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

יש פה סיכון.

לגבי מחיר תסתכל ביד 2 כמה עולים רכבים דומים.

לא ראיתי עוד מהדגם הבסיס עם נתונים דומים, אני חושב שאין לאוטו ביקוש וגם כאלה שיש נגיד ב20+ יתייבשו ביד 2 כמו שהוא התייבש. 

מה בסוף הסיכון אבל? אם החלפתי אפילו בעצמי טיימינג, מה הסיכון? אני רוצה לדעת לאן אני נכנס בערך

פורסם

הסיכון שאם הטיימינג התפורר, יכל לגרום לסתימת במשאבת השמן ולהרעבת שמן, יכולה להיות צריכת שמן. במקרה קיצוני החלפת מנוע.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

הסיכון שאם הטיימינג התפורר, יכל לגרום לסתימת במשאבת השמן ולהרעבת שמן, יכולה להיות צריכת שמן. במקרה קיצוני החלפת מנוע.

הבנתי אותך אח 

אז פעם שהייתי רואה פה תגובות על 208 ו308 שאם קונים אז רק להחליף רצועה ויהיה ראש שקט, היום אנחנו יודעים אחרת בעצם? אם התפוררה בעבר הוחלפה מאוחר אתה בסכנה ויהי מה? 

שאלה נוספת, אם מעולם לא התפוררה? איך הדגם?

לפני 1 דקה, yulianx כתב:

הבנתי אותך אח 

אז פעם שהייתי רואה פה תגובות על 208 ו308 שאם קונים אז רק להחליף רצועה ויהיה ראש שקט, היום אנחנו יודעים אחרת בעצם? אם התפוררה בעבר הוחלפה מאוחר אתה בסכנה ויהי מה? 

שאלה נוספת, אם מעולם לא התפוררה? איך הדגם?

פורסם

פעם לא ידענו שיכולה להיות צריכת שמן לאחר החלפה במידה וזה כבר מאוחר מידי.

מעבר לזה, רכב נח מאוד, חסכוני, כדאי לחפש ברמת אבזור אקטיב הבכירה, עלות טיפולים ממוצעת.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

מעבר לזה, רכב נח מאוד, חסכוני, כדאי לחפש ברמת אבזור אקטיב הבכירה, עלות טיפולים ממוצעת.

אני לא מרגיש צורך באזור הנוסף הקנייה מגיע מחיסכון במחיר הקניה 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yulianx כתב:

הבפנים והבחוץ היה נראה סבבה, הגיר חלק ההגה הרגיש ממש קליל. 

לא רעב בעמידה במקום אבל שאני האצתי כאילו הרעש היה מוזר, נגיד אם היה היה רעש גררר הוא לא עלה בצורה לינארית, היה גררר קחחח ואז גררר. 

אם שמתי לב נכון רק בהילוך שני ושלישי. 

אין היסטוריית טיפולים זמינה הוא אמר אני אקח אותך למוסך שאני מטפל והוא יענו בכלל לא התפנה אלינו לא יודע אם זה היה כבר תרגיל. 

כי ברישיון רכב רשום סוחר והוא ישר כאילו הסביר שזה הבעל של הבת שלו עזר לו למכור, הוא ממש מבוגר הבן אדם קצת היה לי קשה להתנהל איתו. 

הסתכלתי לראות לפחות שאין רטיבות במכסה מנוע, היה נראה שהמנוע ממש רועד אבל כי זה 3 צילינדר? 

חוץ מזה היה ממש סבבה הטסט עולה 900 והביטוח אמור להיות זול ואני קונה את האוטו ב10. 

אבל ממש מרתיע אותי כל הסיפור שסיפרתי, יש טעם להמשיך לבדיקת ודוח סליקה? 

התקשרתי לבעלים של המגרש האוטו לא נמצא אצלכם במכירה הוא קנה מהם ולא העבירו בעלות לא הבנתי כבר כלום.

עריכה אחרונה על ידי matanbasa123
פורסם

המנוע לא צריך לרעוד בצורה מוגזמת.

וגם קשה להבין את הרעש.

מעבר לזה, לא הבנתי מי קנה ממי ואצל מי הרכב עכשיו.

נשמע קצת מבולגן.

פורסם
לפני שעה, matanbasa123 כתב:

אין היסטוריית טיפולים זמינה הוא אמר אני אקח אותך למוסך שאני מטפל והוא יענו בכלל לא התפנה אלינו לא יודע אם זה היה כבר תרגיל. 

כי ברישיון רכב רשום סוחר והוא ישר כאילו הסביר שזה הבעל של הבת שלו עזר לו למכור, הוא ממש מבוגר הבן אדם קצת היה לי קשה להתנהל איתו. 

אני הייתי עולה כבר פה על הרכבת בחזרה.

קודם כתבת שהוא אמר הסטוריית טיפולים ליד הרכב, ועכשיו הוא יקח אותך למוסך... יחד עם כל העץ המשפחתי של המוכר והסוחר זה מריח לי צרות, וזה עוד בלי להתייחס למנוע הספציפי.

• תוכן חדש...