Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

קניתי לפני כחצי שנה מכונה לשטיפת ריפודים (Bissel SpotClean Pro). ניקיתי איתה ספה, כסאות, וגם ריפוד של 2 מכוניות (רכב שקניתי + רכב שלו) - כאשר עשיתי זאת עם חבר שיש לו חניה פרטית עם גישה לחשמל. לא מדובר באיזשהו "סוס עבודה" אבל בשביל עבודות פה ושם המכשיר חביב מאוד.

אני מעוניין לנקות את הרכב שלי ואת הרכבים של ההורים שלי, ופשוט לא מצליח למצוא מקום לעשות את זה. אני גר בבית בלי חניה פרטית. הורי גרים בבית חדש עם חניון - אבל אין בחניון שקעי חשמל.

האם יש לכם רעיונות איך לעשות משהו בסגנון במצב כזה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
פורסם

כבל מאריך שיורד מבית. ( בהנחה שאת לא גר בקומה 10 או משהו כזה.) ניתן לקנות כבל מאריך של 25/30/50 מטר והוא יכול להספיק.

אפשרות שניה, למצוא שכן/חבר נוסף שיש לו חניה פרטית שיהיה ניתן להתארח אצלו (אולי תמורת ניקוי הרכב שלו לדוג')

אפשרות שלישית, גנרטור קטן 

אפשרות רביעית. ממיר מתח ל230v שמתחבר למצבר.

מאיפה אתה בארץ?

אולי יש כאן אנשים קרובים אליך שיכולו לסייע לך 

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

אם תוכל להתארגן על כבל מאריך (אם זה אפשרי בכלל) ולתפוס חניה קרובה לבניין, זו האופציה היחידה שיכולה לעבוד לך.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ממיר מתח לא יחזיק הספק של שואב.

גם לא יותר מ 120 וואט במחצית

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איפה אתה עובד?

אני לדוגמא, יש לי בעבודה רחבה גדולה ושקעים לרוב בחוץ 

בא לשם לשאוב את הרכב עם השואב התעשייתי של העבודה, בשקט, בלי להפריע לאף אחד

אולי גם לך יש אופציה כזאת? 

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

פתרונות יש, אבל הפתרון ההכי זול זה כבל מאריך של 50 מטר (גם אם הוא גר בקומה 10, זה אמור להספיק אם ימצא חניה בצמוד לבניין). זה פתרון של בערך 290-350 שח.

מעבר לזה השמיים הם הגבול. יש גנרטורים ויש "תחנות כח" על סוללות אבל אלו פתרונות שמתחילים מאיזור ה 1000-1500 שח ומעלה.

אלו לא פתרונות ריאליים בשביל פעם-פעמיים בשנה שהוא רוצה לנקות את הריפוד באוטו.

חד משמעית עדיף להשקיע בכבל מאריך ואם בא לו להתפנק אז פעם בשנה (זה מעל ומעבר בשביל רכב שמור) לעשות ניקיון לריפודים.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עובד במקום גדול (מיקרו פוקוס), אולי באמת אנסה לבדוק אם יש פתרון טוב בחניה שם. אם כי זה לא יעזור לרכבים של ההורים שלי.

חשבתי שאולי יהיה משהו יותר "נורמלי" מכבל מאריך - אבל כנראה שפשוט אקנה אחד כזה טוב (בעבר הייתי משרשר כמה ביחד וזו עבודה די מעיקה) ואשתמש בו.

תודה!

נ"ב
האם יש מקום (צורך) לסקירה על המכשיר (הביסל) בפורום?

• תוכן חדש...