Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

ברשותי יש גנטים כרום ויש לי מוצרים של פוליש אנגל תכשיר ניקוי גנטים של פוליש אנגל mint+ וגם שמפו לרכב גם של פוליש אנגל plake יש לי מקציף ידני שאיתו אחרי ישום הניקוי גנטים ואחרי העברה עם מטליות מיקרופייבר להברשה אני מעוניין להשתמש במקציף ידני ליישום השמפו על הגנטים אחרי הישום של התכשיר והברשה עם המטליות ולבסוף שימוש במפוח לייבוש השאלה שלי האם זה תהליך מספיק טוב לשימור וטיפוח הגנטים (כי מה שהבנתי גנטים כרום התחזוקה קשה מאוד)

ושאלה ברשותכם על איזה סוג של חומר מומלץ ליישם לפיניש טוב אוטם צבע או ווקס.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי _YAIR_
פורסם

לא שונה מתחזוקה רגילה. יש ציפוי לג'נטים שנקרא gtechniq c5,זה ציפוי שמיועד לחישוקים והוא הרבה יותר עמיד מכל אוטם או ווקס. כמובן לחברות אחרות יש את הציפוי משלהם שמיועד לחישוקים. ממליץ מאד.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...