Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS9 תגיע לארץ? המחיר כ-400,000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד הערב לא שמעתי על קיומה של מכונית זאת.  איכשהו לא נראה לי שהמכונית תהיה להיט בארץ

https://cars.walla.co.il/item/3491801

בעיקר אהבתי את המחווה ל- DS המקורית ע"י נורה כתומה על החלון האחורי

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נראית מדהים, אך במחיר הזה היא תהיה נדירה כמו ה c6.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב אחד יהיה למנכל לובינסקי. 

רכב שני יהיה להדגמה. 

רכב שלישי לשגריר צרפת. 

רכב רביעי...אמממ... לא עולה לי בראש ישראלי שיקנה את זה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 26 דקות, markb205 כתב:

רכב שני יהיה להדגמה. 

רכב שלישי לשגריר צרפת. 

זלמן שובל

• מצחיק 1
פורסם
לפני 23 שעות, itsik170 כתב:

אם לא השוק הסיני, הרכב הזה בכלל לא היה מיוצר.

לא בטוח, הם דיי לא קיימים בשוק הסיני. מכרו פחות מ2000 רכבים ב2021. 

פורסם

קשה לחשוב כמה ימכרו בארץ, במחיר הזה וודאי אנשים ילכו על מותג גרמני שגם לא יאבד מערכו כפי שצרפתיות מאבדות.

עדיין יפה לראות את המוטיבים של DS ברכב חדש :)

קובי

:-)

פורסם

האמת היא שהמותג הזה פשוט מתבזבז, ודאי כאן בארץ. מכוניות באמת מיוחדות, עתירות איכות ושיק , אבל מי קונה ? הרי המילה "במשורה" גדולה וצפופה על גרף המכירות של DS. אולי חשוב ליבואן להראות הפסדים, לא יודע, מיותר וחבל. אפילו את ה 508 ( דומה מאוד אגב ) בקושי מוכרים כאן, אז במחיר כפול DS כזו ?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, markb205 כתב:

רכב שני יהיה להדגמה. 

רכב שלישי לשגריר צרפת. 

אני הרביעי, אבל יד 2

פרנקופיל מושבע!

פורסם

עוד DS בחניה? הממממ ימים יגידו... 

הכי מצחיק זה שאיפה שנקרע לי הטמבון של הDS5 היה בחניה! של סוכנות DS בהרצליה - חניתי שם, התיישבתי בDS7 ושוב היה לי את הקטע הזה שחשבתי להתקשר לאשה שתקפיץ לי קופסאת שימורים (מדהים כמה נוח) 

ומשם הלכתי ברגל לראות 500E בקצה הרחוב. 

הDS 9 היא סופר אלגנט ובמנועים שיציעו כאן בארץ עם 360 כוח סוס אם אני זוכר נכון - לא יהיה חסר לה כלום. 

אם לחשוב במחירים של רכיבי יוקרה 400 אלף זה עדיין פחות ממתחרות עם ביצועים דומים אבל עם הרבה יותר שיק. 

ועדיין זה מותג פחות נחשק - גם אם ימכרו מהן כמה יחידות כנראה שמדובר ביחידות בודדות. 

וזה אומר גם שהרכב יהיה נדיר על הכביש (ואולי גם בעולם) - וזה כבר משהו שירתיע אותי - נאמר מנסיון, רב. 

מצד שני האם הייתי רוצה לראות אחת כזו בחניה - הווווו כן. 

• אהבתי 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שאתם צריכים קצת לנער את העבר ולהסתכל שוב על השוק כפי שהוא נראה באמת ב-2021/2022. אין יותר "מלכת המכירות" או "להיט". הצרכנים של היום לא מחפשים להיטים. השוק מבוזר להפליא עם עשרות יצרנים שכל אחד מהם מוכר עשרות/מאות יחידות. אם זה לא היה משתלם ליבואנים, השוק לא היה נראה כמו שהוא נראה. 

כנראה שעשו את החישוב והגיעו למסקנה שכן יימכרו x יחידות עם תמחור y

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מבפנים יש המון שיק צרפתי, אבל מבחוץ ראיתי כבר עיצובים נועזים בהרבה מהקונצרן הזה. הדגמים האחרונים של פג'ו למשל היו עם עיצוב יותר נועז ופורץ דרך שקולע למיינסטרים אומנם אבל עדיין מעניין וחדשני.
הג'יפונים הקודמים של DS הציעו גם יותר יחודיות לטעמי. פה אני רואה המון קווי דמיון ל508.
בכל מקרה זה סגמנט מת שהרכב היחיד שעוד נמכר בו הוא הסופרב.
בגדול נראית כמו מתמודדת רצינית לרכב עם ירידת הערך הגדולה בהסטוריה של שוק הרכב הישראלי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 2.3.2022 בשעה 09:57, ariel000 כתב:

אני הרביעי, אבל יד 2

אז אתה זה יקנה את רכב 2 כשיסיים לעבור את ההתעללות של בוחני הרכב הישראלים... 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...