Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט לגבי 2 הרכבים הנ״ל. מדובר על שנתונים 2014-2015. (הצורה החדשה יותר)

אני יודע ששתיהן יקרות לאחזקה יחסית, אבל מהנות מאוד לנהיגה.

מי מהם יותר איכותית, והמנוע שקט יותר? אני ממש שונא רעידות, במיוחד בפקקים.

שכרתי בעבר S60 2013 T4 והרכב קצת רעד במהירות נמוכה.

האם להתפשר על T4 או להתעקש על T5? או על מנוע וולוו דווקא?

האם יש לחשוש מגיר DSG בסקודה, בחום הישראלי?

אשמח להמלצות ממי שיש/שהייתה לו אחת מהמכוניות הנ״ל.

עריכה אחרונה על ידי Lehavior
פורסם (נערך)

לדעתי בגלל המומנט הגבוה של הסקודה יש לה גיר רטוב ולא הגיר היבש שבמנועים של האיביזה והליאון.

לגבי הוולו , בגלל שאני מחפש אחת לעצמי והרבה גולשים מהפורום שכבר יש להם עוזרים לי , במקביל גם הצטפרתי לקבוצה של וולוו בפייסבוק אז בקצרה ,

עדיף מנוע וולוו עם גיר אייסין , ב T4 יש גיר 6 הילוכים וב T5 יש 8 הילוכים . שניהם אותו מנוע ה T5 עם מומנט גבוה יותר . 

באחד השרשורים בפורום מצאתי את זה : 

משעות רבות של קריאת פורומים בארץ ובחו"ל ומשוב של חברי קהילת וולוו בארץ קיבלתי את התמונה הבאה:
- צריכת שמן מוגברת בשנים הראשונות של מנועי וולוו VEA
- רעשים מהבלנסר של המנוע בסיבובי סרק. קיימת "שריקה" אופיינית לתופעה.
- בעיות במנגנון הנעילה של הדלתות. דורש החלפת סלנויד נעילה
- בלאי מואץ של הרפידות האחוריות יחסית לקדמיות. זאת לא תקלה. כך הרכב עובד וצריך להכיר את זה
- תקלות במולטימדיה כתוצאה מהתקנות מקומיות של שיקוף וויז על המסך.
- תקלות שונות במערכת המיזוג כגון איבוד של גז או כשל במדחס.
- בעיות תדלוק בתחנת הדלק - קפיצה מוקדמת של ידית התדלוק. יש להחליף קניסטר. רלוונטי ל S60 בלבד.
הרשימה הנ"ל מתייחסת למנוע הדור החדש VEA בשילוב גיר אייסין.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לחשוש מגיר DSG ? תמיד !

לצערי אני מכיר כמות גדולה של חברים שאכלו אותה בגדול והשאירו סכומים הזויים על אודי וסקודה בגלל תקלות גיר DSG חוזרות ונשנות עד שפשוט נמאס להם ומכרו בזול את הרכבים.

איך לא מבצעים ריקול על הגירים הללו ? אצל היפנים זה לא היה קורה בחיים !

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 שעות, Aריגו כתב:

אצל היפנים זה לא היה קורה בחיים !

אתה מתכוון בטח לטפול הנפלא של היפנים בנושא כריות האוויר.  נכון ?

פורסם (נערך)

איזה מנועים בדיוק הם תוצרת וולוו, הרי באותה תקופה הם היו עם מנועי פורד, נכון?

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

אני חושב שאיפשהו בסביבות 2015 הם עברו לייצר רכבים עם מנועי וולוו וספציפית כשקונים את המנוע 2 ליטר של וולוו צריך לבדוק ברשיון שמספר מנוע מעל 1501327  .

וחוץ מזה תריץ בדיקה בפורום על S60 יש די הרבה מידע עם עוד כל מיני תקלות אופייניות לדגם שמישהו פעם פרסם . לא משהוא קריטי או דברים משביתים אבל כדאי שתהיה מודע כי לכ דבר יש עלות כספית.

עריכה אחרונה על ידי nepet
  • אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בתאריך 25.2.2022 בשעה 21:37, Aריגו כתב:

איך לא מבצעים ריקול על הגירים הללו ? אצל היפנים זה לא היה קורה בחיים !

כמובן
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5267543,00.html
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3769617,00.html
https://thecar.co.il/התקלקל-לכם-ההגה-בסוזוקי-אתם-לא-לבד/

פורסם

קניתי עכשיו t5 ביזנס 2016

לא רועד בפקקים בכלל, לדעתי הt4 2013 זה גיר רובוטי אולי לכן זה רעד לך בפקקים?

בכל מקרה ממליץ בחום על נסיעת מבחן. רכב חזק שקט ונוח בליגה אחרת מהמשפחתיות (גם ה'מנהלים') לדעתי אם המרווח מאחור ונפח תא המטען פחות קריטים לך וולוו עדיפה

• תוכן חדש...