Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרך יותר מומלצת לסוע לאילת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, ביום חמישי יורד לאילת עם הבת זוג

אני יוצא מאזור גבעת זאב ותהיתי אם כדאי לי לסוע דרך כביש 90 ים המלח או בעצם ללכת בדרך החלופית (כביש 443 אל 431 אל 6)

אני רואה שההבדל בזמן הוא לא ניכר, באזור ה6-7 דק לטובת הדרך "הארוכה יותר" ובאופציה הזאת מצפים לי כבישים עם מספר נתיבים לאורך חלק נכבד מן הנסיעה שלא לציין שבעבר לא נסעתי דרך ים המלח והכביש אינו מוכר לי. מה לדעתם עדיף? תודה רבה :)

image.thumb.png.3b9849c3a445c2965b8403b0e5b6c67e.png

*בתמונה הדרך החלופית עוברת דרך מצפה רמון אך הזמן כמעט זהה לכביש 90 דרך צומת הערבה אם יתחשק לי*

פורסם (נערך)

דרך כביש 90 תהיה פחות תנועה באופן משמעותי והנוף מוצלח יותר בחצי הראשון של הנסיעה לטעמי האישי.

בכל הקשור לכביש מוכר או לא - שווייז ישבור את הראש :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כביש 90 מעניין פחות או יותר עד סוף ים המלח. משם הוא הופך למונוטוני ומשעמם מאוד, יותר מדי משאיות, יותר מדי נהגים שמנסים לעקוף אותן - לא סובל אותו. 

זה שיורד דרך מצפה רמון לפחות מציע קצת יותר גיוון בנוף וכמה פיתולים.

מה שכן, לכל ירידה לאילת יש חזרה מאילת, תמיד תוכל לחזור בכביש השני.

מכל מקום, את ההגעה לעיר עצמה תמיד, תמיד ותמיד ממליץ לעשות דווקא מכביש 12. הקטעים הישרים והמשעממים יחסית שלו שווים הכל כאשר יורדים לעיר מבין ההרים האדומים.  

• אהבתי 2

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...