Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קאייה שומה! כמו ללכת ללנוה פארק! בצירוף כביש עוקף לוד והגה מעורפל משהו אפשר בכיף להשחיז איזה מעקה בטיחות. :lol:

באמת אוטו נוראי, עם שיכוך מעולה!(מהמכוניות שסוגרות בולם עם פס האטה ולא פותחות בולם) והגה ממש מעולה, שמרגיש כאילו אתה פיטר פן בתוך ארץ הערפל.

כל זאת לצד עיצוב מהמם! הנדסת אנוש לא מהעולם הזה! פשוט חוויה מוטורית(מי קונה קאיה חדשה?).

פיאט אונו.

סיטרואן C-15 או בכינויה הידוע לשמצה: F-15, או "כוח הדיזל"! פשוט אוטו מעולה.

הפונטו מהדגם היוצא, משום מה פיאט בחרה לייצר מכונית עם מנוע שמרגיש כאילו אין מנוע. נוסעים עם מרגישים בלי.

עדיף מנוע סולארי באמצע הלילה מאשר מה שיש לרכב הזה. פשוט נורא...

שלד

פורסם

הכי גרועה הייתה דוווקא צרפתיה , פיזו 305 סטיישן 1600.

תת היגוי עצבני ביותר,האוטו פשוט היה ממשיך ישר ללא תחושה בהגה.

כנראה תקלה ברכב הזה ספציפית....

STI 2004

פורסם

הפונטו מהדגם היוצא, משום מה פיאט בחרה לייצר מכונית עם מנוע שמרגיש כאילו אין מנוע. נוסעים עם מרגישים בלי.

עדיף מנוע סולארי באמצע הלילה מאשר מה שיש לרכב הזה. פשוט נורא...

שלד

ומה עם הגיר האוטומת?? ההרגשה שהפונטו האוטומתית נותנת לך היא הילוך ראשון כל הדרך.

קו---------------------------------------

פורסם

אוטביאנקי הייתי מטייל איתה בשדות כשלא היה לי רישיון נהיגה ומשום מה תמיד הייתי חוזר איתי בגרר או חברים דגוחפים אותה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

שברולט קאפריס 82

נוסע עם הגה מרגיש בלי.

נוסע עם גלגלים מרגיש בלי.

נוסע על מתלים מרגיש כאילו על מיטת מים.

פורסם

מסחרית ניסאן ואנט (VANETTE)

מנוע דיזל שלא מסוגל להזיז את גוש הברזל הזה.

מנוע שיושב בדיוק מתחת לנהג ושורף לו את הרקטום, בצירוף של מזגן לא עובד....

על ניהוג אין מה לדבר :-D

Nissan_Vanette_.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שתי מילים שברולט קוולאיר

בולמי זעזועים כמו שיש למכוניות של הראפרים בקליפים אחרי כל פס האטה היית רואה רק את השמים

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
ומה עם הגיר האוטומת?? ההרגשה שהפונטו האוטומתית נותנת לך היא הילוך ראשון כל הדרך.

לא בדיוק אוטומט, אלא גיר רציף.

מישהו פה יוכל להעיד על הגיר הזה, בפונטו ספייס, נדמה לי שזה גדעון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ניסאן ווינר ממוגנת ירי 4*4 ,רעידות בהגה כאילו אין מחר,מושכת כל שתי דקות לכיוון אחר כאילו האוטו קובע לאן נוסעים,מדובר על רכב שבדרך כלל שוקל משהו כמו 1300 קילו ואחרי כל המיגון היא שוקלת 3300,

בגלל המשקל הזה ה abs קובע לעצמו מתי גורמים לי לעשות במכנסיים,אני רואה את החיים שלי חולפים לי מול העיינים בערך 7 פעמים ביום וכל זה בלי הסבל של לקחת אותה לטיפול כל 5000 ק"מ מ9 בבוקר עד 3וזה אם יש לי מזל ולא מצאו שום בעיה מיוחדת.

אבל אני לא מתלונן יחסית לדיפנדרים שמחליפים את הניסאן זה גן עדן כי רק בשביל להיכנס לתוכה צריך לקטוע לי את הרגליים מתחת לברך-גמדים תיכננו אותה.

פורסם

סיאט איביזה 88, שהיתה אז בת 4 לערך, כלומר לא מכונית ישנה או שחוטה. אין לי מילה טובה להגיד על המכונית בכלל ועל ההתנהגות בפרט, חוצמיזה שהיא הסיעה אותי ממקום למקום לפעמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פונטיאק גרנד פרי :D

ובכלל כל רכב אמריקאי

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
פונטיאק גרנד פרי :D

ובכלל כל רכב אמריקאי

למעט הונדה אקורד האמריקאית לדורותיה.

אוטו מעולה. נקודה.

פסיק, דודג' וייפר. נקודה.

:beerchug:

פורסם
ג'יפ סופה ממוגן ירי במילואים.

רכב שהוסיפו עליו 2 טון מיגון מבלי לשנות לו את ההיגוי/בלמים.

...ומרכז כובד גבוה עקב מיגון תא הנוסעים

.

אני יחדש לך קצת משהו שיצחיק אותך עוד יותר..

אחרי שהורכב על הרכב הזה כל המיגון, כל לחיצה על הבלמים היתה גורמת לאיבוד שליטה מוחלט, אז באו כל חכמי חלם והציעו פתרון... הבלמים הוחלשו לרמה נמוכה בהרבה מהיכולת המקורית שלהם, כך נפתרה בעית איבוד השליטה..

לגביי מרכז כובד גבוה, הורכב לאחרונה מיגון גג לג'יפים האלה כך שהם אפילו יותר מתנדנדים ממה שאתה בטח זוכר...

• תוכן חדש...