Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות לאשתי רכב לטובת נסיעה מהבית לעבודה.

באיזור 7K ק"מ שנתי.....יש מצב גם חצי מזה :) 

לא מעניין אותי חיסכון בדלק ולא גודל בגלל הקילומטראז' הנמוך.

משהו זול ואמין שישרת אותה.

אין לי בעיה להגדיל תקציב גם ל50 אלף אם מחוייב מציאות.

אשמח לעזרתכם כי אין לי אפילו כיוון :)

פורסם

יש מלא רכבים עד 30K. מומלץ שתחפש יונדאי או קיה בשביל אמינות ושמירת ערך.

טויוטה ומאזדה כרגע עם מחירים בשמים יותר מהאחרות ולא מומלץ למרות האמינות שלהן.

בנוסף הייתי ממליץ לך ללכת על קילומטראז' גבוה עם שנתון גבוה כדי לקבל ערך נמוך כבר ויתאזן לך עם הזמן עם נסועה נמוכה.

פורסם

הייתי מחפש דייהטסו סריון או יונדאי גטס עדיפות לרמות אבזור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

הייתי מחפש דייהטסו סריון או יונדאי גטס עדיפות לרמות אבזור gli/glx/gls.

מה העניין באלו? רכבים מזדקנים שלא שוים הרבה כבר. אם לפות"ש יש תקציב כבר למה שלא יקנה משהו יותר איכותי?

פורסם

אפשרי, אך הרושם מפותח השירשור זה להוציא כמה שפחות כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, David2540 כתב:

מה העניין באלו? רכבים מזדקנים שלא שוים הרבה כבר. אם לפות"ש יש תקציב כבר למה שלא יקנה משהו יותר איכותי?

ובטיחותי

פורסם
לפני 4 שעות, Michazzz כתב:

כל מאזדה או טויוטה שתכנס לתקציב, כמה שפחות ידיים וכמה שפחות נסועה - עדיף

אתה צודק שכמה שפחות נסועה עדיף בד"כ אבל לא תמיד כי הפעם לדוגמא מדובר בקילומטרז' נמוך של נסיעות ולדוגמא i30 עם קילומטר נמוך בתקציב הזה יגיע ל 2012 וימכר עוד 3 שנים ב 15000 ירידת ערך של 15 אלף בערך לעומת זאת עם קילומטר גבוה ( בערך 160) אפשר כבר לקנות אותו דגם עם שנתון 2015 ולמכור אותו עם קילומטר סביר (כי זה מתאזן עם הזמן ועליית הגיל של הרכב) ב20 אלף והוא גם קיבל רכב שאין לו תקלות של התיישנות טבעית.

בנוסף מאוד קשה למצוא כרגע מזדה או טויוטה במחיר שפוי שמצדיק את התוספת אמינות שלהם.

פורסם

סוזוקי ספלאש, אמינה להפליא מרווחת זריזה ואפילו חסכונית (למרות שזה לא כ"כ משפיע  עליך),
סוזוקי סוויפט אותו דבר טיפה יותר מרווחת בגזרת תא המטען,
מאזדה 2 יותר צפופה וצורכת יותר דלק אבל בדגם לאחר מתיחת הפנים תקבל יותר איכות בתא הנוסעים.

• תוכן חדש...