Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בלנו 2018 אוטומטית, נסעה 27 אלף. מבקש מחיר מחירון.

מה שכן, הרכב עבר 2 תאונות בחזית, אחת ב2018 ואחת ב2019.

תאונות לא קשות, הנה תמונות של 2 הדוחות:

דברים כמו פנס, פגוש וכנף כנראה לא מדאיגים יותר מדי (אפילו שהוחלפו פעמיים)

אני תוהה לגבי מדחס מזגן ולגבי קורה פנימית (לא כך כל בטוח מה זה).

אם מבחינת מנוע ושלדה והרכב יוצא סבבה בבדיקה יש מה לדאוג?

בנוסף, נהוג לדרוש הורדה במחיר במצב כזה? (אין ירידת ערך בדוח שמאי).

תודה רבה!

Screenshot_20211228-120511_Office.jpg

Screenshot_20211228-120441_Office.jpg

עריכה אחרונה על ידי biktokle
פורסם

זה לא שאין ירידת ערך - לא נתנו לך את החלק הרלוונטי של הדוח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קורה פנימית הכוונה כניראה לקורת רוחב, זאת קורה שמוחלפת בברגים ונמצאת ממש מאחורי הפגוש, הגיוני שנפגעה.

לא ראיתי משהו חמור בדוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, zvit כתב:

זה לא שאין ירידת ערך - לא נתנו לך את החלק הרלוונטי של הדוח

יש לי את כל הדוח של השמאי, זה אמור להופיע שם?

פשוט לא רציתי לשלוח פה יותר מדי מידע שיקשה על המייעצים, ולא לחשוף את פרטי המוכר ללא רשותו.

הנה הדוח של התאונה מ2019 לדוגמא:

תאונה 2019 מוסתר.pdf

לפני 14 דקות, yulianx כתב:

קורה פנימית הכוונה כניראה לקורת רוחב, זאת קורה שמוחלפת בברגים ונמצאת ממש מאחורי הפגוש, הגיוני שנפגעה.

לא ראיתי משהו חמור בדוח.

בהנחה ולא פספסתי משהו ובאמת אין ירידת ערך, לגיטימי לבקש ממנו להוריד כמה אלפים? איך מתייחסים ל2 תאונות חזית שהרכב עבר? (וזה מעבר לסתם צביעת פגוש)

ברור לי שאין מה לדבר על מחיר לפני הבדיקה, מצד שני הייתי רוצה לפחות לתאם איתו ציפיות לפני שלוקחים לבדיקה..

עריכה: זה הגיוני שהתאריך על הדוח שמאי הוא 5 חודשים אחרי התביעה של הביטוח על התאונה? נשמע לי מוזר.. אולי לא תיקן את הנזקים ישר?

עריכה אחרונה על ידי biktokle
פורסם

התייעצתי עם חבר שהוא שמאי. הוא אמר שבגלל שכל החלקים מורכבים בברגים ואין פה פחחות של ממש, יכול להיות שאין ירידת ערך.

לגבי להוריד במחיר - תלוי בתוצאות הבדיקה. כבר ראיתי כלי רכב שעברו תאונות משמעותיות יותר, ובבדיקה לא מצאו שום דבר משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...