Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצוי מישהו שמכיר את ביהמ"ש בנתניה.

סיפור המסגרת: תפסו אותי בכביש החוף (בדרך לג'ימקאנה) על 156 קמ"ש עם הסיאט לאון שהיתה לי. כיון שאני אזרח שומר חוק, ונוסע אך ורק בגבולות המהירות המותרת, לא ייתכן שנסעתי במהירות הזו.

לקחתי עו"ד, והוא התחיל ליצג אותי והיה כבר בכמה דיונים בנושא, אבל עכשיו הוא התקשר אלי ואמר שעקב ריב שהיה לו עם השופט (השופט הלוי בביהמ"ש בנתניה) הוא מתפטר מהיצוג של כל הנאשמים שנשפטים אצל הלוי.

אני מחפש עו"ד תעבורה טוב, רצוי אחד שהתמודד בעבר עם ואסקאר.

פורסם

יש לי שניים שמוציאים אותי תמיד לא משנה מה גם אם אני נוסע על מעבורת חלל בכביש וגם אם אני נוסע 220 ברחוב אן כניסה השם הוא מורג והשני הוא עו"ד אורון שנהם מאוד יקרים ...אבל מישתלמים

אורן www.oron-law.co.il

פורסם
יש לי שניים שמוציאים אותי תמיד לא משנה מה גם אם אני נוסע על מעבורת חלל בכביש וגם אם אני נוסע 220 ברחוב אן כניסה השם הוא מורג והשני הוא עו"ד אורון שנהם מאוד יקרים ...אבל מישתלמים

אורן www.oron-law.co.il

מורג הוא העו"ד שנטש.....

פורסם
הוא צריך לארגן לך עו"ד לדעתי. או לפחות פיצוי כספי.

דניאל.

ברור.... מה הוא זורק אותך ככה לכלבים ?

יש לי עורכת דין אחת ממש טובה.

אם זה עדיין רלוונטי תגיד.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עו"ד אילון אורון טל' 03-5184567

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הוא צריך לארגן לך עו"ד לדעתי. או לפחות פיצוי כספי.

דניאל.

הוא הפנה אותי לעו"ד שאליו הוא העביר את כל התיקים שלו - אבל אני לא חייב ללכת אליו כמובן - ולכן אני שואל.

פורסם

אסף שמיר, 054-995876

הוציא אותי כבר ב 3 תיקים ללא שלילה , ואני נהג חדש. , אחד מהם הוא 108 בתוך העיר. (נעזוב שזה היה שטח פתוח עם 3 נתיבים)

בכל אופן, מומלץ .. אני בטוח שגם אחרים בפורום ימליצו

פורסם

שמחה ניר הוציא אותי זכאי בעבר 4 פעמים מתוך 4. גם לייזר בכביש הערבה, גם מצלמה נייחת בכביש 4.

מספרו 050-7520000

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

העניין הזה עם עורכי דין מצחיק אותי כל פעם מחדש...

כל החגיגה הזו מול "עשיית הצדק" נראת לי כמו לקוחה מסרט של צ'ארלי צ'אפלין...

עורכי דין הם שכירי החרב של המאה ה21... לא יותר מזה... כישוריהם בשליטה במילים גבוהות ומפולפלות דומות לשליטה שהיתה לאקדוחנים באקדחיהם בתקופת במערב הפרוע או לסמוראים בחרבותיהם...

בכל תקופה יש את שכירי החרב בהתאם לצורת מימוש החוק באותה תקופה!

אל תיתנו לחליפות ולעניבות להטעות אתכם, עורכי הדין הם שכרי חרב :wink:

וכל שיטת השיפוט הזו נראת לי תמוהה עד כדי גיחוך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אסף שמיר, 054-995876

הוציא אותי כבר ב 3 תיקים ללא שלילה , ואני נהג חדש. , אחד מהם הוא 108 בתוך העיר. (נעזוב שזה היה שטח פתוח עם 3 נתיבים)

בכל אופן, מומלץ .. אני בטוח שגם אחרים בפורום ימליצו

אני מקווה באמת שהוא טוב כמו שאתה אומר כי באמצע מאי הוא מייצג אותי...

108 במקום 70 (שטח עירוני)

פורסם

גם אני ממליץ על אסף שמיר (מנסיון :? ) - הוא מצליח להשיג פשרות מעולות. (ללא שלילה זו מילת המפתח, אבל גם קנסות נמוכים ובלי הרבה על-תנאי).

קח בחשבון שהאסטרטגיה שלו היא בד"כ הליכה להסדר טיעון, ולא נסיון להילחם ולהגיע לזיכוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
העניין הזה עם עורכי דין מצחיק אותי כל פעם מחדש...

כל החגיגה הזו מול "עשיית הצדק" נראת לי כמו לקוחה מסרט של צ'ארלי צ'אפלין...

עורכי דין הם שכירי החרב של המאה ה21... לא יותר מזה... כישוריהם בשליטה במילים גבוהות ומפולפלות דומות לשליטה שהיתה לאקדוחנים באקדחיהם בתקופת במערב הפרוע או לסמוראים בחרבותיהם...

בכל תקופה יש את שכירי החרב בהתאם לצורת מימוש החוק באותה תקופה!

אל תיתנו לחליפות ולעניבות להטעות אתכם, עורכי הדין הם שכרי חרב :wink:

וכל שיטת השיפוט הזו נראת לי תמוהה עד כדי גיחוך...

גילי

אתה כל כך צודק

שוב אני ממליץ על אורון

• תוכן חדש...