Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה, וכמובן שאני לוקח בחשבון שאין כאן נביאים ובני נביאים, מתי לדעתכם השוק ירגע (בעיות הצ'יפים וכו')?

אם זה עניין של חצי שנה, מאמין שהיא תשרוד, אם זה מעבר, אני לא אשרוד כנראה. 

בין המועמדים אגב, 3008, טוסון, קשקאי בני 3-4 שנים

מה דעתכם? מתי ירגע? 

עריכה אחרונה על ידי TzurY
פורסם

תמתין - עד שלא תוכל. נראה שהרבה יותר גרוע מעכשיו - לא יהיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מי יכול לדעת?
באופן כללי, סביר מאוד שיצרניות הרכב ירצו להדביק את הפער וישקיעו בזה כל מה שצריך.
גם כי הם רוצים למכור יותר באופן כללי, וגם כי אם יצרן אחר ישיג יתרון ויוכל לתת אספקה שוטפת - לקוחות יעברו אליו במקום להמתין למותג שסובל מזמני אספקה ממושכים.
מאחורי הקלעים כולם עובדים בשיא המרץ להשיג את מה שצריך לייצור השוטף, ואפשר לשער בזהירות שעוד חצי שנה השוק יחזור למצב נורמלי.

באופן כללי, אני אישית לא מבין מה כל כך קשה להמתין  ולמשוך עם הרכב עוד שנה, ומי שלא בא לו להמתין להתייצבות השוק - שישלם את המחיר. (מניח שיש מיעוט שחייב להחליף מסיבות שלא סובלות דיחוי).

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

לדעתי כדאי להמתין. המצב כרגע בשוק היד2 לא הגיוני בכלל ולדעתי לא יימשך הרבה זמן.
הפער בין מחיר של רכב משומש שמור בן 3 לרכב חדש הוא נמוך מדי, אנשים מבקשים וגם מקבלים הרבה מעל המחירון. שלא לדבר על זה שרכבים משומשים שמורים נחטפים מהיום להיום.
אני חפשתי רכב משומש בין 3 +-, אחרי כמה שבועות וכמה רכבים שנמכרו לי מתחת לאף (ידניות, אוטומטיות - הכל נחטף) למרות המחיר המוגזם (כשעוד חשבתי שיכול לנהל מו"מ והרכב כבר נמכר)-  הרמתי ידיים. ממתין, מושך עם הרכב הנוכחי.

פורסם

המצב אכן לא הגיוני,

יש כאלה שחושבים שבגלל שיש בעיית שבבים הם ימכרו רכב בן שנה ביותר ממה שקנו,

אני הייתי ממתין ומשתסל לסבול כל תחבורה ציבורית עד שהכל יירגע.

פורסם

מצד שני לך תדע

ישראל ישראלי לא יצא פראייר. גם אם הוא ילך לטרייד אין וישלם מחיר מבצע של 10000 ש"ח יותר העיקר לא למכור לישראלי ישראל ב 1000 ש"ח פחות

פורסם
בתאריך 14.11.2021 בשעה 12:40, wildlands2019 כתב:

המצב אכן לא הגיוני,

יש כאלה שחושבים שבגלל שיש בעיית שבבים הם ימכרו רכב בן שנה ביותר ממה שקנו,

אני הייתי ממתין ומשתסל לסבול כל תחבורה ציבורית עד שהכל יירגע.

זה כרגע המצב בארה״ב, בלא מעט דגמים. רכב משומש בן עד כשנה במצב הולם נמכר יותר מהחדש שצריך לחכות לו.
https://www.iseecars.com/used-cars-cost-more-than-new-study
ההמתנה לטסלה מודל 3 בארה״ב היא כרגע 10 חודשים וגדלה (פרט לגירסאות היקרות):
https://www.businessinsider.com/tesla-model-3-y-s-x-delivery-wait-times-months-2021-10
מסתבר שאנשים מוכנםי לשלם על אספקה מהירה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...