Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש הבדל גדול מאד בין הנתונים הטכניים לבין המצב בפועל,אני כמעט 1.90 ו140 ק"ג ,מאד נוח לי לשבת מאחורה ב3008 ,ישבתי עם כסא והאשה והיה בסדר גמור.

מעבר לכך הכסא של ה3008 נוח משמעותית מזה של הנירו {ממש קצר} ,וזה מורגש בעיקר בנסיעות ארוכות שאתה יוצא כמו חדש כאילו לא נסעת.

המתלים של הנירו לא מוצלחים ובמיוחד מאחורה מרגישים מכות בגב בנסיעה בכביש ישראלי ממוצע.

בקיצור כל איכות הנסיעה היא ברמה אחרת לגמרי ב3008 לעומת הנירו,מומלץ לבצע נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני 17 דקות, ronrcz כתב:

יש הבדל גדול מאד בין הנתונים הטכניים לבין המצב בפועל,אני כמעט 1.90 ו140 ק"ג ,מאד נוח לי לשבת מאחורה ב3008 ,ישבתי עם כסא והאשה והיה בסדר גמור.

מעבר לכך הכסא של ה3008 נוח משמעותית מזה של הנירו {ממש קצר} ,וזה מורגש בעיקר בנסיעות ארוכות שאתה יוצא כמו חדש כאילו לא נסעת.

המתלים של הנירו לא מוצלחים ובמיוחד מאחורה מרגישים מכות בגב בנסיעה בכביש ישראלי ממוצע.

בקיצור כל איכות הנסיעה היא ברמה אחרת לגמרי ב3008 לעומת הנירו,מומלץ לבצע נסיעת מבחן.

אפשר להגיד על הנירו שהיא לא נוחה כמו ה 3008, אני הערתי לגבי המרווח ו"שהם לא באותו קבוצה", אז הנירו מרווחת לא פחות ואולי יותר.
הדבר היחידי שחסר לה למרכיב המרווח זה תחושת הגובה שיוצרת השפעה פסיכולוגית.

לגבי הנוחות, מסכים. הנירו לא משחקת במגרש הזה, אם כי היא לא נופלת מהממוצע (וגם לא מתבלטת).

פורסם
בתאריך 9.11.2021 בשעה 14:05, llaavvii כתב:

ולאד - לטעמי לא מדוייק הכסאות הנפרדים צרים יותר ולכן פחות נוחים (ביחוד כאשר לא נוסעים בתפוסה מלאה,

מציין שאני את הC5 לא מכיר באופן אישי אבל אם ניקח את הרומסטאר בזמנו או את הפיקאסו שם הכסאות יותר צרים.

אז בתור בעלים של C5 איירקרוס, יש 3 מושבים נפרדים בגודל מלא שזהים אחד לשני.

וזו גם ההמלצה שלי לפות"ש, במיוחד אם הבטיחות, נוחות והמרווח בראש העדיפויות.

בעצם, היא מסמנת וי על כל הדרישות, למעט האמינות שעדיין לא ידועה כי זה רכב חדש יחסית.

הייתי שוקל את גרסת ה-PHEV לנוכח הנסועה השנתית, או הדיזל אם פות"ש בקטע.

• רעיון טוב! 1

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...