Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מעוניין לרכוש רכב SUV דרך העסק של אישתי בתקציב של עד 200K.

אנחנו משפחה של 5 נפשות (ילדים בגילאים 1 עד 10) וכיום נוהגים בקיה נירו 2019 שקצת צפופה.

מה אני מחפש ברכב?

1. בטיחות

2. נוחות (מרווח מאחור, תא מטען ונוחות נסיעה)

3. צריכת דלק (נוסעים כ-20-25K בשנה, אבל מאוד אוהבים את הצריכה של הנירו).

4. מראה חיצוני ופנימי

5. אמינות

הסתכלתי על כל החשודים המידיים (טוסון, ראב 4, ספורטאז', 3008, CX5 וכו') אבל יצאתי יותר מבולבל...

תודה

פורסם

תעלה קצת את התקציב ותיקח סורנטו - תרגיש שידרוג משמעותי (גם בגודל החיצוני),
אם לא אז ראב 4, גם בסקודה קודיאק והאוטלנדר החדשה תרגיש שיפור במרווח הפנים.
לי ה3008 הרגישה יותר צפופה מהנירו והספורטאג' יותר מרווחת אבל לא משמעותית ודגם חדש יצר כבר בחו"ל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, llaavvii כתב:

תעלה קצת את התקציב ותיקח סורנטו - תרגיש שידרוג משמעותי (גם בגודל החיצוני),
אם לא אז ראב 4, גם בסקודה קודיאק והאוטלנדר החדשה תרגיש שיפור במרווח הפנים.
לי ה3008 הרגישה יותר צפופה מהנירו והספורטאג' יותר מרווחת אבל לא משמעותית ודגם חדש יצר כבר בחו"ל.

הסורנטו נראית מדהימה, אבל זה לא קצת מעבר לתקציב - הדגם ההיברדי נושק ל 270K.

מעבר למרחב הפנימי, האם אתה עדיין ממליץ על הראב 4 (שמעתי על בעיות יציבות)?

פורסם
לפני 56 דקות, llaavvii כתב:

מהנירו והספורטאג' יותר מרווחת אבל לא משמעותית ודגם חדש יצר כבר בחו"ל.

זה לא נכון לגבי הדגם הקיים.
עברתי מספורטאז 2018 ל נירו 2021, בדקתי עם סרט מדידה ולמעט תא המטען - הנירו מרווחת מהספורטאז', בפרט במושב האחורי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

למשפחה של 5 נפשות הייתי קונה רכב עם 3 מושבים נפרדים בשורה השניה:

סיטרואן C5 איירקרוס

פיג'ו 5008 (עם בונוס של 7 מקומות )

לכמות הנסיעות שלכם - דגמי דיזל.

יש בעית מלאי - צריך לבדוק מתי תהיה ההספקה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד - לטעמי לא מדוייק הכסאות הנפרדים צרים יותר ולכן פחות נוחים (ביחוד כאשר לא נוסעים בתפוסה מלאה,

מציין שאני את הC5 לא מכיר באופן אישי אבל אם ניקח את הרומסטאר בזמנו או את הפיקאסו שם הכסאות יותר צרים.

פורסם (נערך)

גם בטויוטה ורסו שלי יש 3 מושבים נפרדים.

לא יודע האם הם צרים או לא ( כנראה שכן )- אי אפשר להשוות ישיבה של 3 אנשים ברכב שלי לשום רכב משפחתי או ג'יפון עם 2.5 מקומות ישיבה,  כאשר מי שיושב באמצע מרגיש בעונש.

במקרה הספציפי של פותח השרשור מדובר בילדים. 

אז כנראה מושבים צרים יותר לא בעיה.

סקודה רומסטר לא דוגמה - רכב יותר צפוף מאחורה ולא נוח ל 3 נוסעים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

לא יודע האם הם צרים או לא ( כנראה שכן )- אי אפשר להשוות ישיבה של 3 אנשים ברכב שלי לשום רכב משפחתי או ג'יפון עם 2.5 מקומות ישיבה,  כאשר מי שיושב באמצע מרגיש בעונש.

הם יותר צרים.
כמובן שלנוסע שיושב באמצע הוורסו עדיפה על הספורטאז(למשל).
הטענה היא שלשניים שיושבים בצדדים, הספורטאז תהיה עדיפה כי המושבים בצדדים מעוצבים למידות רחבות יותר (על חשבון המושב האמצעי)

פורסם (נערך)

אבל השרשור מתייחס למצב מסויים בו מחפשים רכב למשפחה עם 3 ילדים עד גיל 10. לא מחפשים רכב בצורת "מנהלים" לשני נוסעים מאחורה עם כמה שיותר מקום בזוג כורסאות.

אגב, גם בסורנטו הענקית הנוסע באמצע השורה השניה מקופח.

וחוץ מזה, פיג'ו 5008 יותר רחבה מאשר טויוטה ורסו ויותר מרווחת בשורה השניה.

לדעתי גם סיטרואן C5.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני מבין שרכב עם 7 מקומות יהיה מרווח יותר, אבל יש לזה השפעה גם על העלות היקרה יותר (לרוב) וגם על העובדה שמדובר ברכב גדול יותר ופחות נוח לנסיעה עירונית ולחניה.

בגלל שהילידים עדיין יחסית קטנים, אני חושב שרכב של 5 מקומות יספיק בשלוש שנים הקרובות.

פורסם

ה3008 יותר מרווחת מהנירו,הם בכלל לא באותה קבוצה.

אם אתה צריך 7 מקומות כדאי לך לבדוק את ה5008 ,בכל מקרה שני רכבים בטופ של הקבוצה.

פורסם

אם אתם לא רוצים רכב בעל 7 מקומות, תבדקו קודם כל סיטרואן c5 איירקרוס ותשוו מול פיג'ו  3008.

בקשר לטויוטה -  ראב 4 יכולה להיות גם אופציה טובה, אבל יקרה יותר. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 שעות, ronrcz כתב:

ה3008 יותר מרווחת מהנירו,הם בכלל לא באותה קבוצה.

אם אתה צריך 7 מקומות כדאי לך לבדוק את ה5008 ,בכל מקרה שני רכבים בטופ של הקבוצה.

נסעת בהם? ישבת בהם במושב האחורי?
אני כן את הנירו אני מחזיק (ליסינג לא מעניין אותי הסחירות...) וחבר טוב מאוד את ה3008 מתוחת הפנים (דיזל הגרסה המפוארת) ונסעתי בשניהם ולטעמי אין הבדל הפיג'ו מרגיה צפופה מאחור באותה מידה של הנירו.

• תוכן חדש...