Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב למי שלא יודע אז עשו עכשיו סדרה של 4 פרקים בנטפליקס על זה, 

הרצח משנות ה90 אאלט שקרה בעין כרם ירושלים, שהבן רצח את שני ההורים ו2 האחיות.

https://www.netflix.com/title/81449754

בקיצור, אני לא קונה את הסיפור הזה. אני לא מאמין לשטויות האלה של יצור ירוק וכו'

מה שלי נראה כמו שנאמר שם שיש איזה קטע של אונס או משהו בסגנון. או גילוי עריות. אין לי מושג וזה גם ככה לא ממש מסתדר לי.

מה אתם חושבים?

פורסם

זאת לא הסדרה ששודרה כבר לפני כשנה ביס?

ראיתי את הפרק הראשון והייתי בשוק מזה שנראה שהכל צולם בזמן המקרה, אבל אז קראתי שהרוב זה שיחזורים וזה די הרס שלא ניתן לדעת מה צילומים אמיתיים ומה שחזור מעכשיו שעשו שיראה כאילו שהוא אמיתי בלי לומר את זה לצופה.

פורסם

זה הסיפור, למי שלא מכיר (לא ראיתי את הסרט)

https://he.wikipedia.org/wiki/הרצח_בעין_כרם

בתאריך 2.11.2021 בשעה 23:51, yotams4 כתב:

זה הילד שגם ירש את הבית שלהם בסוף?

כן.

גם את הפנסיות ואת כל הרכוש של הוריו, ואחרי השחרור עשה תואר שני בטכניון והשתלב במשרות בכירות בחברות הייטק.

גם התחתן והביא ילדים. הבנתי שאישתו גם מודעת מודעת לעבר שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניסיתי לראות, איטי מידי בשבילי.

הסיפור אכן נשמע הזוי, העובדה שהוא היום אדם נורמטיבי לא מסתדרת עם הזוועה שבוצעה, ולא משנה מה היה המניע שלה.

פורסם

ראיתי את הסדרה עוד שיצאה ביס. היוצרים שלה מוכשרים מאוד.

אני חושב שהיה פה משהו מתוכנן מראש עם האחיות שלו. אם אני זוכר טוב הן לא זזו ממקומן.

לא יודע אם היית בצבא אבל רעש של M16 עושה לך צילצולים באוזניים. אם הוא ירה בהורים שלו האחיות שלו היו צריכות לקפוץ מהמיטה ולצרוח את החיים.

הן פשוט חיכו לו. יש פה משהו מעבר לגלוי.

• אחראי פורום
פורסם

סיפור מוכר לתולעי פשע כמוני. גם לי נראה שרב הנסתר על הגלוי.

זהות הבנאדם נחשפה עם צאת הסדרה ב-yes לפני כשנה. אכן מוזר ומטריד שהוא מסתובב ככה בינינו.

השחזורים בסדרה ברמה מאוד גבוהה, מצד שני זה דומה לגל ה-true crime של נטפליקס - מנסים לפתור תעלומות היום תוך השענות על ממצאים שנמצאו עם טכנולוגיות בנות 30-50.

ובסוף נשארים עם אותן מסקנות עמומות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

והשתלב במשרות בכירות בחברות הייטק.

לאחר הפרסום ברשתות את שמו (למרות האיסור פרסום) הוא פוטר "בהסכמת שני הצדדים".

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

התביעה לא הצליחה להוכיח אשמת רצח. ומסתבר שהרשעה בהריגה לא מונעת את הירושה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

התביעה לא הצליחה להוכיח אשמת רצח. ומסתבר שהרשעה בהריגה לא מונעת את הירושה.

העו"ד שלו התראיין וסיפר שכשהוא פגש את הילד לראשונה, הוא כבר תכנן שלא יואשם ברצח כדי לקבל את כל הירושה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

העו"ד שלו התראיין וסיפר שכשהוא פגש את הילד לראשונה, הוא כבר תכנן שלא יואשם ברצח כדי לקבל את כל הירושה.

מסביר איך הוא עשה קריירה במשרות ניהול בכירות.

לדעתי הוא עוד יצוץ בתור סמנכ"ל או אפילו מנכ"ל של תאגיד ענק כלשהו. או ירוץ לכנסת, הכל יכול להיות במדינה שבה עבריין מורשע היה שר הפנים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היות והעורך דין שמר על שתיקה במשך כל השנים, ונראה שהוא לא זז בלי אישור של 'הילד', יכול להיות שמדובר פה במהלך שרק הביא לרווח של מושא הסדרה. איך? אין לדעת. אולי החשיפה הביאה את החברה לסטרס לא נורמלי והסכם פיצויים ששווה מיליונים. מי יודע 

פורסם
לפני 9 שעות, mrmiki1234 כתב:

היות והעורך דין שמר על שתיקה במשך כל השנים, ונראה שהוא לא זז בלי אישור של 'הילד',

הוא יכול לזוז ולספר הכל, זה רק יעלה לו ברישיון שלו. יש חיסיון בין פרקליט ללקוח ויש, בנוסף, חיסיון בשל היותו קטין בזמן ביצוע העבירה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...