Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2016, ולאחרונה שמתי עין על וולוו S60 שנת 2015-2016. 

מבחינת כוח, נוחות, איכות, הנאה מנהיגה, קראתי שהוולוו מתעלה על המאזדה. 

אבל להבנתי, הוולוו צורכת יותר דלק ויקרה יותר לאחזקה. מישהו יודע לתת לי הערכה עד כמה יקר יותר? (לא במוסך מורשה יבואן אלא במוסך ״רגיל״).

והאם צריכת הדלק בוולוו כזו גרועה? 

(יש לי נסיעות בינעירוניות בסופ״שים, משייט בשעות הלילה). 

נתקלתי במודעה הבאה של S60:

https://www.yad2.co.il/s/c/nqj3x5vo

פורסם

צריכת הדלק הממוצעת של הדגם הזה היא בסביבות 1/10 (כמובן אם יש לך רגל כבדה צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר)

כבעלים של וולוו שנים רבות וכמי שלאמא שלו היתה מאזדה (626 ו-CX5) למעלה מ-20 שנה, לא ראיתי הבדלים גדולים בעלות האחזקה.

ממליץ לך להתנסות לפני שתרכוש, ולא להסתמך על קריאה בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, zvit כתב:

צריכת הדלק הממוצעת של הדגם הזה היא בסביבות 1/10 (כמובן אם יש לך רגל כבדה צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר)

כבעלים של וולוו שנים רבות וכמי שלאמא שלו היתה מאזדה (626 ו-CX5) למעלה מ-20 שנה, לא ראיתי הבדלים גדולים בעלות האחזקה.

ממליץ לך להתנסות לפני שתרכוש, ולא להסתמך על קריאה בלבד.

אני אעשה נסיעת מבחן.

כמה שאלות.

1. מה אתה יכול לספר לי על הוולוו מההיבטים שציינתי בהשוואה למאזדה?  

2. S60 עושה 1/10.

כמה עושה מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2016? (מעולם לא יצא לי למדוד צריכת דלק במאזדה שברשותי). 

3. לאיזה הפרש כספי אפשר בערך לצפות מבחינת צריכת דלק לנהג שנוסע בשנה כ 15K? זה משמעותי?

4. איפה אתה מטפל ברכב וולוו שלך? 

עריכה אחרונה על ידי arc55tg
פורסם

לי יש וולוו V40 שהיא די דומה ל S60 ויש לי ניסיון עם מאזדה CX5 2019.

המאזדה יותר מהנה לנהיגה ולא נופלת מהוולוו באיכות הפנים.

הוולוו יותר חזקה והמושבים יותר עוטפים ונוחים.

הביטוח בוולוו יותר זול אבל הטיפולים יותר יקרים משמעותית (מורשה מול מורשה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 10 שעות, arc55tg כתב:

2. S60 עושה 1/10.

כמה עושה מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2016? (מעולם לא יצא לי למדוד צריכת דלק במאזדה שברשותי).

1:12 ממוצע לפי המחשב.

אם זה באמת נכון, אז מאזדה אכן בנו מנוע 2 ליטר עם צריכה של 1.6.

נראה שהפרידה מפורד עשתה רק טוב לשתי החברות (מאזדה ווולוו). הידעתם שפעם מאזדה 3 ווולוו S40 חלקו פלטפורמה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 2.11.2021 בשעה 22:32, vadim6385 כתב:

הידעתם שפעם מאזדה 3 ווולוו S40 חלקו פלטפורמה?

ועם פורד פוקוס.

רק שהוולוו יכלה להגיע עם צילינדר נוסף במנוע...

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...