Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז האישה רוצה להחליף את הרכב שלה לקרוסאובר עם גג פנורמי שנתון 18-19 (אין לי בעיה שיהיה גם שנתון 17 כל עוד אין כל כך הבדל במפרט אבל יש הבדל משמעותי יחסית במחיר)

התקציב שלנו הוא סביב ה- 100,000 ש"ח. הרכב יסע כ 15,000 ק"מ בשנה בנסיעה רגועה במישור.

ממה שראיתי יש לי בעיקרון 3 אופציות: ספורטאז', טוסון או 3008.

מי מהן הכי מומלצת לדעתכם?

הכי חשוב לי זו האמינות, עלות הטיפולים והמערכות בטיחות (לשלושתן אני מניח אותה צריכת הדלק פחות או יותר סביב ה 1 ל 10).

חשוב לי גם שהרכב יהיה מרווח יחסית (כי יהיו שני כיסאות ילדים מאחור), שיהיו פתחי אוורור אחוריים, ואופציה להחליף למערכת מולטימדיה עם מסך גדול במידה וצריך.

תודה לעוזרים.

פורסם

טוסון במחיר הזה תוכל לקנות דגמים פנורמיים אך בלי מערכות בטיחות בכלל, הדגם המפואר שלדעתי יהיה יקר מאוד כן מגיע עם מערכת היגוי אקטיבי בלבד, אך אין בלימה אוטונימית לצורך העניין.

כך שטוסון מבחינה זו אמור לרדת מהפרק.

3008 מעולה, אך הוא לא בתקציב, פנורמי יש לך רק בדגם הפרימיום, והמנוע האמין והמומלץ זה ה1.6 טורבו, ל1.2 אישית לא היייתי מתקרב בגלל בעיית רצועת הטיימינג.

1.6 פרימיום טורבו 2018 לא תמצא בפחות מ120K, ואם תכוון לדגם ה180 כ"ס עם 8 הילוכים שהגיע בסוף 2018, אז בכלל פחות מ130K לא תמצא.

לכן נשארתה עם הספורטאג' אורבן טופ שדי עונה על כל הבקשות שלך, ואני מאוד ממליץ על הרכב, יש לי כזה רק 5 חודשים, נסעתי רק 4K ק"מ עד כה, דלק עולה לי סביב ה500 ש"ח בחודש, שווה שתדע שאין לו בקרת שיוט, אך אפשר להתקין בעלות של כ300-400 ש"ח אני הזמנתי מEBAY כפתור מקורי ב300 ש"ח והרכבתי בחינם לבד (אך אני עבדתי בתחום הזה ממש מזמן ויש לי טיפה ידע, אם אין לך עדיף להתקין אצל חשמלאי או מוסך), אם יש לך שאלות אז תציף, בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

ספורטאז' אורבן טופ קיים עם מנוע 2 ליטר כבר מאפריל/מאי 2017.

ונכנס בתקציב. 

יש לי כזה, מאוד ממליץ. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 8.10.2021 בשעה 19:40, wildlands2019 כתב:

חשוב לדעת שמשנת 2018 יש קונסולה אמצעית קצת שונה מדגמים קודמים שכוללת שליטה מהירה על כל מיני פעולות כולל בקרת אקלים וחיישני תאורה.

נכון, פסנתר כפותרים פיזיים מקוריים לתפעול מסך המולטימדיה המקורי שהחליף מסכים בהתקנה מקומית לפני כן.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מה לגבי מיצובישי ASX?

דגם פרימיום מגיע עם גג ומושבי עור

אמינה מאוד

מנוע 2 ליטר ונוסעת סבבה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...