Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב SUV - עד 90K

shlomina
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטים בין SUV כרכב משפחתי, בטיחותי למשפחה עם 3 ילדים. התקציב עד 90K-95K

רצוי רכב משנתונים של 2017-2018

התלבטות בין קיה נירו, קיה ספורטז, סקודה קארוק. 

בנוסף, בחינה של לוחות המודעות העלתה פערים משמעותיים ממחיר המחירון של הרכבים הללו. אנשים שמוכרים ב- 15-25 אשח יותר מהמחיר. 

אני לא מתרשם שיש פער בכמות המכוניות ביד 2. ברור שניתן להתמקח על המחיר ובכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם על השוק.

מוזמנים גם להמליץ על רכבים נוספים

פורסם (נערך)

אני לא הייתי מתרגש מאנשים שמבקשים מעל מחירון, אנשים מנסים ורוצים לקבל כמה שיותר מצד אחד מובן מצד שני יש את השוק בפועל, יכול להגיד שהשבוע חיפשתי לחבר רכב ספציפי שאין הרבה בשוק מצאתי יד ראשונה עם ק"מ נמוך במחירון לאחר שיכלול כ105 אש"ח בעל הרכב דרש 145 אש"ח יכול לדרוש גם 200אש"ח אני לא קונה.

ומאמין שאף אחד לא ישלם כזה סכום עוד שבועיים שלוש למוכר יפול האסימון והמחיר יתחיל לרדת עד רמה שמישהו יסכים לקנות, אני לא נגד מחיר מעל יש מצבים שזה נכון אבל יש גם יכולת ותקציב לכל אחד, תחליט מה הקו האדום שלך ותבחר.

לגבי הרכבים נסעתי בשלושתם ויש לי ספורטאז דיזל ,המומלצת ביותר הקארוק מרווחת נוחה כייפית, הנירו לא התחברתי לא אוהב היברידיים מושב אחורי מאד צפוף יחסית לקיה ולספורטאז אפילו ל3 ילדים, הספורטאז בדגמים עם גיר רובוטי מאד בעייתי מלא בעיות למרות שנוחה, מרווחת חזקה אבל הגיר מאד הורס, 

מהדגמים שרשמת סקודה קארוק, 

עריכה אחרונה על ידי ZUKA
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הקארוק צפופה יחסית לספורטאז'. 

גם בקארוק יש גיר רובוטי שעלול להיות בעייתי אם הנסיעות שלכם הן עירוניות בעיקר. 

הייתי מתמקד בספורטאז' עם מנוע 2000 אם אין בעיה עם צריכת הדלק המעט מוגזמת שלו (1/10). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...