Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב  במוסך בדקו שמן יש באמת בועות נאמר שיש צורך בהחלפת שמן פלוס מסנן .שאלתי עם מחליפים שמן חלקית עם מסנן זה מספיק כי יש דיפרנציאל גם באוטו שמן .נוסף יש דיפרנציאל  אחורי העם זה אותו סוג שמן ?ישמח לתשובות בבקשה .

פורסם

שמני דיפרנציאל שונים מהגיר ונפרדים.

צבע השמן נראה טוב? הוחלף מתישהו? יש בעיה בגיר?

צריך לראות מה זה בועות למה הכוונה, אם משהו קל זה טבעי אם יש קצף אז יתכן חדירת נוזל קירור לגיר זאת בעיה בפני עצמה, והחלפת שמן לא תפתור את הבעיה אלא הגיר יזדקק לשיפוץ בזמן הקרוב מאוד אם זה המצב.

שמן גיר תחליף לפי הוראות היצרן.

לא סיפקת פרטים איזה שנה הרכב?

• אהבתי 2
פורסם

תודה לך אבל זה רכב דל בני הוא היה במוסך אברר אתו יותר פרטים הרכב 2007 .ישמח לעוד תשובות ממי שמכיר את ה סוברו .

פורסם

בדקתי את מדיד שמן גיר יש בועות באמת לא קצף צבא השמן ניראה לי יותר מידיי קחה לאמת שמן חדש .מה דעתכם .

פורסם
לפני 14 שעות, oren1 כתב:

בדקתי את מדיד שמן גיר יש בועות באמת לא קצף צבא השמן ניראה לי יותר מידיי קחה לאמת שמן חדש .מה דעתכם .

תעלה תמונה.

האם מדדת לפי ההוראות?

יש גירים מסויימים (למעשה כל הגירים שאני מכיר עם מדיד הם אוטומטיים) ודורשים שהגיר יהיה בטמפ' עבודה על מנת למדוד בצורה הנכונה. האם בוצעה החלפת שמן גיר/מסנן אי פעם?

על כמה ק"מ עומד הרכב?

לא הייתי ממהר להחליף שמן גיר לפני שאני יודע את המצב המדויק של הגיר. החלפה לפעמים עלולה לגרום להחלקה (תלוי במצב של הגיר, כמובן שמדובר על גיר שגמרו אותו וכדומה.)

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

גם הרכב שלי אוטומטי אבל במדיד שלי או בועות . לסוברו  יש 120000  קילומטר ולא זכור שהחלף שמן גיר .

• תוכן חדש...