Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני ובת זוגי מחפשים רכב חדש. עדיפות לג'יפון קטן אבל גם סופר מיני באה בחשבון.

נסיעות של בערך 20k ק"מ בשנה, גם עירוניות וגם בין עירוניות (תל אביב-חיפה פעם בשבוע בערך)

שיקולים שעומדים לפנינו:

1. לא מתקרב לגיר DSG. לא סקודה, סיאט ודומיהם, ובאופן כללי מעדיף רכב אמין שישרת אותי 5-6 שנים קדימה.

2. בגלל הבעיות עם רצועת טיימינג ושמן של לובינסקי במנועי 1.2 - מעדיף לא להתקרב לפג'ו/סיטרואן/אופל, למרות שיש לי הנחת "חבר".

3. עשיתי נסיעת מבחן על יונדאי וניו. כרגע הוא הכי מצא חן בעיניי, אבל היה קצת מעל התקציב ויש בעיית מלאי חמורה (כרגע ניתן לספק אותו בחודשים הקרובים רק בצבע שמגיע עם מושבים בהירים, ואני מעדיף מושבים כהים).

3. הלכתי לנסיעת מבחן על הסטוניק 1.4. לא נהנתי בכלל, בטח שלא בהשוואה לוניו.

4. מראה חיצוני פחות מעניין אותי. מחפש רק רכב לא ארוך מדי (לא יותר מ420 ס"מ), מינימום 100 כ"ס. לא אכפת לי שלא יהיה היברידי. מרחב מאחורה פחות קריטי כי אנחנו רק זוג, אם כי ככל הנראה בשנתיים הקרובות יתווסף כסא תינוק. בטיחות חשובה, אבזור מפנק של מולטימדיה ומצלמות רברס זה גם כיף.

אני מאוד אוהב את היפניות. הג'אז (שקיימת רק בהיברידית) יקרה מדי. חשבתי אולי ללכת על מאזדה 2 (שנהנתי לנהוג עליה), או ניסאן מייקרה או טויוטה יאריס, או אפילו לחכות ליאריס קרוס. אני יודע שהיא מעל התקציב אבל אולי זו קפיצה ששווה את המאמץ.

עוד רעיונות מעניינים? האם לא כדאי לפחד בכל זאת מגירים רובוטיים או מהריקולים של לובינסקי?

פורסם (נערך)

באופן כללי אני נוסע על רכב מקבוצת לובינסקי אבל רק שנה אז ככה לא יכול להגיד לגבי אמינות, מה שכן בפורום יש מלא המלצות על הרכבים שלהם שכן ב3-4 שנים האחרונות זה מתגלות באמינות לעומת העבר שלהם 

יש את היאריס קרוס שיכולה להתאים לך היא עולה 120 לגרסת בנזין ו130 להיברדי  או לחפש יאריס רגילה אפילו יד 2 

אישית מגיר DSG הייתי מתרחק אבל זו רק דעתי האישית

תחפש פה בפורום דיונים לגבי פיגו אופל וסיטרואן אני חושב שאסטרה ו ה C3 רכבים מצויינים ושווה לעשות עליהם נסיעת מבחן 

והגיר  אצלהן הוא פלנטרי לא רובוטי 

עריכה אחרונה על ידי ofer3212
פורסם

האמת שיאריס קרוס אכן מעניין, אפשר גם לשקול את היאריס היברדי במחיר הזה.

אמנם לא זריזה כמו רכב טורבו, אבל הפתיעה אותי לטובה, נוחות זה הצד הפחות חזק שלה, למרות הגיר הרציף הרעש סביר, נראית מצוין עם אבזור טוב ברמת אבזור הבכירה בשילוב שני צבעים.

שים לב שמזדה 2 די צפופה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יאריס ברמת הגימור הבכירה לא זמינה בשילוב של שני צבעים יותר. 

זה היה דגם שנמכר בכמות מוגבלת בזמן ההשקה וכמדומני הגיעו 300-400 מכוניות כאלו לארץ.

אגב, יאריס לא הרשימה אותי במיוחד מבחינת איכות ההרכבה, לעומת מכוניות אחרות בקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קירקושים? 

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא. 

יותר פלסטיקים "חופשיים" ומרגישים פחות איכותיים מאשר ברכבים אחרים בקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איכות החומרים שופרה לעומת הדור הקודם, לדעתי היא ממוצעת ודומה לרוב רכבו הסופר מיני.

פורסם

כתבתי איכות ההרכבה בתגובה הראשונה שלי, זה הפריע לי יותר. אני לא מצפה לראות פלסטיקים שיכולים להשתחרר בקלות ומרגישים די חופשיים ברכב כזה.

פורסם

אני לא שמתי לב למשהו חריג ברכב מבחן שנסעתי בו.

על איזה כפתורים מדובר?

פורסם

לגבי היונדאי וניו, אכן רכב נחמד. האישה קיבלה בליסינג את הדגם האמצעי, לא הכי מאובזר. לאחר 2,500 ק''מ, הרכב אכן נחמד מבחינת הגובה, נוחות ישיבה , כניסה ויציאה. המנוע עם 123 כ''ס אך הם לא כ''כ מורגשים בגלל הגיר הרציף שמסרס אותו לחלוטין. צריכת הדלק , אם זה שיקול, היא לא משהו להתפאר בו. לשאלה אם הייתי קונה רכב זה? לא במחיר הזה ואך ורק את הדגם המאובזר. בהצלחה.

פורסם
לפני 18 דקות, yulianx כתב:

אני לא שמתי לב למשהו חריג ברכב מבחן שנסעתי בו.

על איזה כפתורים מדובר?

עברו כבר כמה חודשים טובים מאז (אולי אפילו משהו שקרוב לשנה),

כמה שזכור לי הקונסולה המרכזית הייתה חופשיה יחסית ברכב התצוגה.

• תוכן חדש...