Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום.

מדיי כמה שנים אני מחליף את הרכב חברה שיש לי, כרגע קיבלתי רכב חדש ואני מאוד מאוד אוהב לשמור על הרכבים שאני נוהג בהם.

אני גר בניין ולכן אי באפשרותי לשטוף את הרכב ידנית.

יש כל מיני פתרונות באתרים לג'רני ידני, נטען וכ'ו.

https://ksp.co.il/web/cat/.1694..3069..14224.

או פתרונות כאלו

https://www.amazon.com/s?k=car+washer+with+battery&crid=CO2Z41XUG87C&sprefix=car+washer+with+batt%2Caps%2C347&ref=nb_sb_ss_midas-iss-hred_1_20

יש כאן מישהו שיש לו מכונה / ג'רני / אקדח מים נייד שהוא מספיק חזק או שואף להיות כחזק שאפשר יהיה לשטוף את הרכב?

מוצר שהוא משתמש וכזה שהוכיח את עצמו?

ככה שאוכל אולי להעמיס כמה גלונים של מים לבגאז', לשים את כל הציוד שאני צריך, לנסוע למקום מוצל ביום שקט ולשטוף להנאתי את הרכב.

אשמח לעזרתכם!

פורסם (נערך)

יש אצלי Worx Hydroshot מעל שנה, יש כל מיני דגמים לפי מה שהבנתי.

לינק לדוגמה:

https://ksp.co.il/web/item/41311

** שים לב שבלינק הספציפי הזה, המוצר מגיע ללא אביזרים. בחלק מהחנויות הגרניק נמכר אפילו בלי סוללה. חשוב לשים לב לזה. 

בכוונה צירפתי דווקא את הלינק מהחנות הזו, כי בהסבר למטה יש לך קישור גם לסוללות שתומכות במוצר, ולפי זה תדע איזה סוללה מתאימה בלי קשר לחנות שאתה קונה ממנה.

בכל אופן, הגרניק אצלי מעל שנה. פעם הייתי משתמש בו כמעט כל שבועיים, היום בקושי פעם בחודשיים. אתה כותב שאתה מתכנן לקחת גריקנים, להעמיס בבגאז, ולנסוע למקום מוצל שקט ולשטוף שם.

אז זה מה שאני הייתי עושה, אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס לא משנה כמה אני מנסה לשמור על האוטו. וגם נהיה לי פחות זמן פנוי אבל זה כבר לא קשור לשרשור.

הסוללה מחזיקה לעד 15 דקות עבודה לפי מה שקראתי בפורומים. היו מקרים שסיימתי שטיפה והסוללה עדיין הייתה על 2/3 קווים.

יש לי 2 ג'ריקנים של 20 ליטר כל אחד, כשהייתי מגיע לאזור השטיפה הייתי צריך למלא דלי סבון ודלי מים, אז בערך 3/4 ג'ריקן (15 ליטר) היה הולך על זה, וכל שאר המים הוצאתי על האוטו (גם תמיד היה נשאר איזה 2-3 ליטר).

יש בחור בפורום שהניק שלו זה "ברווז", ויש לו פוסט (לדעתי בפורום אוף טופיק) על זה שפתח ערוץ ביוטיוב. בתגובות האחרונות שם תוכל למצוא סרטון שלו פותח את הקופסה, מראה מה צריך להגיע, ומפעיל גם את המכונה להראות את הזרם.

אחרי שצפיתי בסרטונים על כל הגרניקים האיכותיים (כאלה שמחוברים ישירות לחשמל ומים), לא הייתי מעלה בדעתי שכמעט ואין כל קשר בין הזרם של הגרניקים החזקים לבין הניידים. 

מצד שני לי אישית אין דרישות כאלה גדולות מהמוצר.. סה"כ שירטיב קצת את האוטו לפני, ושישאר לי מספיק סוללה ומים להוריד את הסבון שנשאר עליו אחרי השטיפה.

פתחו מלא נושאים על גרניקים בעבר בפורום, וכל מי שכתב משהו על הגרניק הספציפי הזה ציין שמומלץ להוסיף עוד סוללה ועוד ג'ריקן (סהכ 60 ליטר מים) לשטיפה. אני אישית לא עשיתי את זה, ועדיין מצליח לשטוף את הרכב כמו שצריך (כולל הקצפה בהתחלה אם זה חשוב לך).

אם יש לך מוצרי וורקס בבית יש מצב שהסוללה שלהם תתאים גם למוצר הזה, ואז השטיפה תהיה יותר נינוחה מאשר כל דקה לבדוק שהבטריה לא עומדת להיגמר.

בדיעבד אחרי שנה וקצת שהמוצר אצלי, האם הייתי קונה אותו שוב? רק אם היה לי זמן וסבלנות להשקיע בשטיפות, מה שלאט לאט דועך אצלי.

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

היי..

לי יש גרניק אלחוטי של גימי...

מכשיר מעולה, אצלי,כמעט שנה ובשימוש שבועי..

מבצע שטיפה של הג'אנטים ותחתית הרכב...

שטיפה ראשונה, של כל הרכב. שימוש  בדיזה עדינה.הקצפה של כל הרכב מגיע אקדח קצף עם הערכה.

ונשארת מספיק סוללה...

אני משתמש,עם חיבור מים,קבוע. כך,שאין לי,בעיה כזאת...

תריץ חיפוש,יש מלא מידע,על המוצר..

תצליח

• תוכן חדש...