Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון ברוכה הבאה למשפחתינו.אני הייתי ממליץ על מיצובישי סופר לאנסר.

אוטו חיסכוני,זול, ואמין.

יש לך עוד אפשרות (פחות מומלצת), מאזדה 323, שהוא גם אוטו אמין יחסית.

אבל תיקונים עולים טיפה יותר.

אבל אני יתן את הבמה לאנשים חכמים מימני, אולי יציעו לך אופציות אחרות.

ברוכה הבאה!

פורסם

הייתי הולך על מזדה 121. חמודה, חסכונית ואמינה.

גם זריזה יחסית למנוע 1.3.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אשמח לעצה בקניית אוטו בתקציב 35000 ש"ח פלוס מינוס שיהיה חסכוני מכל הבחינות ,אמין ויעיל לא ארוך רצוי מראה ספורטיבי עד כמה שאפשר

לדעתי תשקלי טוב את הדיהטסו סיריון

רכב אמין ביותר(יפני)

מאוד חסכוני

זול לאחזקה(חלפים)

צריכת דלק נמוכה

טיפולים זולים

לגבי ביצועים:

יש 2 מנועים 1 ו1.3 ליטר

שניהם יש עם גיר ידני או אוטו'

לא בטוח עד כמה 1.3 נכנס לתקציב

אבל גם 1ליטר ידני היא אופציה טובה ביותר! (האוטומטי די עגלה, אבל תלוי איפה רוב הנסיעות שלך)

מראה ספורטיבי זה בטוח לא, אבל שנתון גבוה יותר מה121 וק"מ נמוך יותר במקום מראה ספורטיבי נראה לי פשרה לא רעה

פורסם

אני לא רוצה להדחף אבל אולי אחת הדרישות העיקריות צריכה להיות בטיחות... אם הילד יהיה נוסע קבוע אז אולי זה אמור להיות מעל מראה ספורטיבי בסדר העדיפויות...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מיצובישי קולט והונדה סיויק הצבק ייתנו מראה דיי ספורטיבי ...השאלה אם הם מתאימים לשאר הדרישות...

פורסם

106 XS MK2 - נשמע כמו מה שאת מחפשת.

רכב עם מראה ספורטיבי יחסית , צריכת דלק סבירה בהחלט, קטן וזריז.

בסכום הנ"ל את יכולה למצוא אפילו ראלי 97-98. כמובן שצריכת הדלק שונה מעט (עדיין לא גבוהה במיוחד) אך מדובר ברכב מאוד מהנה לנהיגה, ויפהפה חיצונית (לדעתי).

פורסם

306 שנת 95-96 , מפנקת, מנוע ה 1800 צורך 1:12 בערך, תמצא אחת בעלת 3 דלתות, ואולי אפילו מדגם XT (כמו שאני מצאתי.. ואפילו ראיתי פה אחת למכירה לא מזמן) ואתה מסודר... מראה ספורטיבי (S16 ?) יש, צריכת דלק שפויה יש , אוטו מ-פ-נ-ק מכל טוב ... יש גם יש!

פורסם
106 XS MK2 - נשמע כמו מה שאת מחפשת.

רכב עם מראה ספורטיבי יחסית , צריכת דלק סבירה בהחלט, קטן וזריז.

בסכום הנ"ל את יכולה למצוא אפילו ראלי 97-98. כמובן שצריכת הדלק שונה מעט (עדיין לא גבוהה במיוחד) אך מדובר ברכב מאוד מהנה לנהיגה, ויפהפה חיצונית (לדעתי).

היא ביקשה אמינות ,אם ברצונה רכבים אמינים לא כדאי לה להתקרב לפיג'ו ישנות

GTA זה הכי אחי .

פורסם
היא ביקשה אמינות ,אם ברצונה רכבים אמינים לא כדאי לה להתקרב לפיג'ו ישנות
מה אתה אומר??

ואתה אומר שהרכב לא אמין מנסיון שלך אישי?

יש בכלל רכב בבעלותך?

חפש הודעות שלי לגבי עלות האחזקה... אל תשכח לשפשף את העיניים כשה תראה את הסכומים.

לכותבת ההודעה המקורית.

אם לא מפריעה לך רכב קטן אז 106 שנת 98 ומעלה ייתנו לך כל מה שביקשת (כמובן עם מדובר בשמורות).

אפשרות נוספת היא הפולו.

את שתי הרכבים יהיה מאוד קשה למצוא למכירה.

אפשרות נוספת היא 306 XR או XT 3 דלתות כמו שכתב חברי אורן16V.

התפשרות על מראה ספורטיבי וירידה בשנתון תמורת אמינות אזי תלכי לכיוון הונדה או מיצובישי קולט.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

:mm_yeah: אני חושב ש-Herman צודק לחלוטין.. בתור בעל פיז'ו 306 לשעבר, אני יכול לציין

שאחד הדברים שבגללם היה לי כל כך קשה להיפרד מהרכב, זה האמינות שלה, והטיפולים הזולים.

(לא כל כך זולים, אבל מעטים).:wink:

• תוכן חדש...