Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

החלטתי לקחת את האוטו של אמא שלי תחת חסותי (הכלכלית...)

מדובר על סיטרואן AX, שנת 1996, 1.4 הזרקה.

הרכב במצב די מזעזע - אח שלי החליף לה צמיגים לראשנה מזה 3 שנים (!) (הם כנראה היו בני יותר מ3 שנים...) לצמיגים מסוג "Kenda"... (לא הייתי מעורב בבחירה...). זה בערך הדבר היחיד שאפשר להגדיר כ"חיובי" בטיפול ברכב...

רצועת טיימינג - רק היושב במרומים יודע מתי הוחלפה, הרכב אוכל דלק (1 ל12 ביום טוב), חלונות החשמל לא ראו מתח חשמלי כבר שנה לפחות, המנוע טופל לסירוגין ובטח לא בזמן, המנוע התחמם לפני כמה שנים והותקן לה טרמוסטט חיצוני, המנוע עדיין מתחמם, המזגן לא עובד ועוד...

בקיצור - אני מחפש מוסך טוב שמכיר את הבעיות של הדגם הזה (התמחות בסיטרואן). בין רחובות לתל אביב + דרום השרון, חובה שיהיה מקום אמין, אני לא מתכוון להכנס עם הראש לפילטר אוויר - אני רוצה להאמין לכל מילה של נציג המוסך.

הכוונה שלי היא להכניס את האוטו ליישור קו רציני.

פורסם

אתה צריך מוסך שיש לו אפשרות לטפל ולתקן מכונאות, חשמל ומזוג אויר והתמחות בסיטרואן.

פנה ל "מוסך ימית", ישראל בק 18 ת"א, טל' 03-5616178 ובקש את אבי או יעקוב.

ליפ תאורך אתה צפוי להוצאה כספית גדולה עקב הזנחה ממושכת והצטברות תקלות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה - רק עדכון קטן:

המוסך לא חייב להתמחות במזוג אוויר - מסתבר שהמזגן עובד, אבל בגלל שהאוטו מתחמם כשהמזגן מופעל אמא שלי לא מפעילה מזגן...

אם זה פותח עוד אפשרויות - אשמח לשמוע.

פורסם

כשהמזגן פועל מנוע הרכב אינו אמור להתחמם ויש לבדוק את תפקוד מאוררי הרדיאטור וגם אם אינם מסתובבים הפוך.

מוסך נוסף, לבקשתך, "מוסך אם הדרך-אשף לפז'ו וסיטרואן", נחלת יצחק 14 ת"א,

טל' 03-6953747 לאמנון או ויטלי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...