Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם .

אתמול הילד הלך לתקן לעצמו את המזגן של הרכב שברשותו.( מוסך רשת )

קיבל הצעת מחיר ויצא לדרכו .

היום אני אבא שלו לקחתי את הרכב למוסך שאני מכיר תוקן ועובד . עכשיו מצורפות הצעות המחיר .

אבקש את דעתכם ,

א.ניצול אי הבנה של הילד?

ב.בוא ונעקוץ?

ג.באמת צריך?

ד.דעתכם.  

כמובן שההצעה הגבוהה זה היה לילד  למען הסר ספק

מוסך_LI (2).jpg

מווסך.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlo66
פורסם

כל עוד לא ברור מה התקלה, אין שום משמעות להצעות המחיר. לבן שלך הציעו להחליף את כל המערכת, ולך הציעו פתרון כלשהו. אבל מבלי שנעשתה דיאגנוסטיקה רצינית, ההצעות הללו לא שוות כלום. לך לאדם אמין, שזה המקצוע שלו (קירור אשר בפ"ת לדוג) ותברר מה התקלה באמת.

פורסם

הקבלה הראשונה רק ממחישה את החובה/צורך איך שנקרא לזה -במקרה של הצעת מחיר גבוהה ותיקון יקר-חובה לגשת לקבל הצעות מחיר מכמה מקומות ולא לסמוך על אבחון כזה או אחר/תיקון כזה או אחר בעיניים עצומות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...