Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

השבוע התחדשתי ברנו פלואנס דיזל, שנתון 12/2014.

הרכב כעת עומד על 145,000 ק"מ וצריך טיפול 20K עם טיימינג.

מראש הבנתי שטיפול זה אינו זול , אני גר בתל אביב ונמצא גם בחיפה.

אשמח לקבל את המלצתכם על מוסכים טובים שמתקינים באיכות עם חלפים מקוריים.

ודעתכם לכמה טיפול כזה אמור לעלות? (במוסך מורשה קרסו נתנו לי באוויר מחיר של 3500 ש"ח כולל עבודה ומעמ בערכה , ייתכן ומחיר זה ישתנה)

תודה לעוזרים🙏

פורסם

כאמור, דבר עם גבע. לדעתי אתה כבר באיחור של שנה לפחות בטיימינג... שקול להחליף גם משאבת נוזל קירור באותה הזדמנות (עוד כמה מאות שקלים פחות בארנק, וקצת יותר שקט נפשי עד הטיימינג הבא).

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 29.6.2021 בשעה 20:28, קורן בן אשר כתב:

כאמור, דבר עם גבע. לדעתי אתה כבר באיחור של שנה לפחות בטיימינג... שקול להחליף גם משאבת נוזל קירור באותה הזדמנות (עוד כמה מאות שקלים פחות בארנק, וקצת יותר שקט נפשי עד הטיימינג הבא).

יצא לי לדבר איתם , נתנו לי מחיר של 3K ש"ח ללא מעמע והתקנה.

מחיר לגיטימי לאירוע כזה?

פורסם (נערך)

אני מחזיק קאדגאר דיזל שאני חושב שחולקת את אותו מנוע k9k, הזמנתי חלקים לטיפול דומה מהמוכר הפולני: פילטר סולר, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן, סט טיימינג ומשאבת מיים , הכל מקורי של רנו עלו לי כולל משלוח כ 900 שקל. שמן מנוע rn720 של קסטרול 170 שקל, נוזל קירור סביבות 100 שח, בינתיים עשיתי רק את הטיפול בלי הטיימינג במוסך קטן בחדרה שמתמחה בצרפתיות,  עלה לי 350 שח, טיימינג הם לא התלהבו לעשות מחוסר זמן אבל יש לידם את מוסך חנן מוטורס שקיבלתי ממנו הצעה לטיימינג ללא חלקים ב 700 שח כולל מעמ, אני מתכנן לעשות אצלו בטיפול הקרוב  לא יכול עדיין לחוות דעה עליו אבל נראה לי שהוא מקצועי ומסודר, אז כמו שאני רואה הכל יעלה לי סביבות 2200 שקל. אז מה שמבקשים בגבע לא כזה מופרך והבנתי שהוא מומלץ ,דרך אגב ממני ביקשו במורשה סביבות 4000 שח אבל כולל החלפת רצועת אביזרים, אז אם אתה רוצה להתעסק עם הזמנת חלקים בעצמך תוכל לחסוך ,גבע זה אופציה טובה , גם חנן מוטורס נראה לי בסדר ועם מחירים הוגנים, לא הייתה לו בעייה שאביא את החלקים ואשלם על עבודה לרכב אחר שברשותי ,  ולחלופין חפש מוסכים שמתעסקים עם מוניות יכול להפנות אותך למוסך בבאקה של בני דודינו שקיבלתי עליו המלצה ושם אני מאמין המחיר יהיה גם סביר.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם
לפני 1 דקה, yaniv3993 כתב:

אפשר קישור לאתר של הפולני

אני שולח לו מייל לכתובת: [email protected], יחד עם מספר שלדה, מקבל הצעת מחיר ומשלם ב Paypal, המחירים בזלוטי (0.85 זלוטי לשקל)

• תוכן חדש...