Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול רכשתי מאזדה 3 שנת 2012 עם 107,000 ק"מ

יכול להיות שמיהרתי, אבל הבוחן אמר שבאופן כללי הוא מתרשם שזה בלאי טבעי, והרכב במצב סבבה לגילו.

עכשיו, אני רוצה לנסוע למוסך לבדוק, אבל לפני שאני מגיע - אפשר לקבל הסבר מה זה אומר?

נזילת שמן נשמע לי כמו משהו מסוכן, אפשר לדעת מה עושים כדי לטפל בנזילה? ומה עלות הטיפול? 

בבדיקה גם היה כתוב שיש "צריכת שמן ממובילי שסתומים", מה זה אומר? 

אני מבין שזה לא רכב חדש ולכן יש בעיות, כך שאני מראש מודע לכך שאני אצטרך להוציא סכומים כדי לטפל בבעיות. 

השאלה היא מה סדר גודל עלויות טיפול? 

אשמח לעזרה. תודה.

פורסם

מחליפים אטם צירי או מחזיר שמן.

צריך להפריד בין הגיר למנוע בשביל להגיע לאזור הזה וזה עבודה גדולה.

צריכת שמן ממובילי השסתומים גם אומרת שצריך להחליף אטמים ובמקרה הרע צריך להחליף מובילים ושסתומים.

לרוב זה רק האטמים.

פורסם

אצלי ברכב חדש שהיה שנה על הכביש התחילה נזילה חלשה בין הגיר למנוע.
החלק נקרא מחזיר שמן, שזה גומייה בין המנוע לגיר.
במסגרת האחריות החליפו לי את המחזיר שמן. אני חושב שהחלק עצמו זול אבל בגלל שהיה צריך לפרק את הגיר זה לקח יותר מחצי יום עבודה.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

• תוכן חדש...