Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הנוריות הבאות דולקות ברכב - מיציבושי לנסר 2011 אחרי התנעה ונסיעה (מופיע בתמונות).

קרה כמה פעמים בעבר אבל נעלם אחרי פעם/פעמיים של כיבוי מנוע ונסיעה מחודשת אבל הפעם זה נשאר.

מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? מה צריך לבדוק ? והאם זה מסוכן ליסוע ככה ?

תודה

WhatsApp Image 2021-06-02 at 19.05.55.jpeg

WhatsApp Image 2021-06-02 at 19.05.46.jpeg

פורסם

יש לי אפליקציה עם רכיב OBD שמחובר לרכב דרך bloothuth ואני לא רואה קודים של בעיות כלשהן.

עוד אפשרויות ? מה זה יכול להגיד ?

פורסם (נערך)

שאלה של חומוס יכול להיות שבטעות לחצת על כפתור asc 

כפתור אמצעי

נסה או לחיצה קצרה או לחיצה ארוכה

image.png.98ffbe98870d02033b1a9bee51f89e38.png

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
פורסם (נערך)

הייתה לי לנסר עם תקלה כזו, מסתבר שהלך  מחשב abs, עלה 800 שח מפירוק, רבע שעה עבודה ומאז הכל תפקד כרגיל. 

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לא לחצתי על ה "ASC OFF" בטעות.

עכשיו אני רואה שמופיע בתצוגה גם : "ABS SERVICE REQUIRED"

מישהו יודע מה כל הנורות / הודעות האלו יחד אומרות ?

105393106_WhatsAppImage2021-06-03at17_24_37.thumb.jpeg.0fb38948d5e3932b522479130c593063.jpeg

פורסם
לפני שעתיים, iEminem כתב:

הייתה לי לנסר עם תקלה כזו, מסתבר שהלך  מחשב abs, עלה 800 שח מפירוק, רבע שעה עבודה ומאז הכל תפקד כרגיל. 

כנראה שזה הכיוון...

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אני מקווה שלא הבינו ממני שצריך ללכת ישר להחליף חלקים ברכב. רק הכוונתי לכיוון אפשרי, לפי ניסיון עבר.

בכל אופן פות"ש אם מעניין אותך זה השרשור שפתחתי בזמנו על אותה תקלה:

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...