Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לאחר יותר משנה של חיפושים , נפל הפור ונבחרה מאזדה CX30  ברמת גימור אקזקיוטיב בצבע כחול מטאלי .
שילמתי מקדמה , עד סוף החודש אשלים את ההזמנה .
הרכב מגיע ללא מצלמת רוורס אחורית -במאזדה רוצים 1500 ש"ח על התקנת מצלמת רוורס 😲

בנוסף, אני מעוניין במצלמת חניה קדמית שתציג את הפגוש על המסך המקורי לאחר לחיצת כפתור .

כמו כן , יש לי מצלמת רכב שאותה צריך להתקין (מעדיף שבעל מקצוע מיומן יעשה את העבודה היות ומדובר ברכב חדש ).

האם  התקנות אלה ישללו ממני את אחריות היצרן ?
תודה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

התשובה היא לא.  אין כל קשר בין ההתקנות לבין האחריות של היבואן.

אני עשיתי אגב את שתי ההתקנות ברכב חדש, תחת אחריות, ואין שום בעיה.

פורסם

לי בסיאט אמרו ככה (זה היה ב2018/2019, לא זוכר בדיוק).
"אם אתה מחליף ג'נטים, לא לוקחים אחראיות על בעיות שנגרמו בגלל הג'נטים שאתה שמת, אם החלפת את המערכת מולטימדיה, לא לוקחים אחראיות על הבעיות שנגרמו בגלל המולטימדיה שאתה שמת"

לא יודע אם זה ככה בכל היבואנים, ולא יודע עד איפה אפשר לקחת את זה רחוק מידי, כי סתם למשל, אם החלפתי ג'נטים, ויש פתאום בעיה בברקסים, הם יכולים לבוא ולהגיד שזה נגרם בגלל החלפת של הג'נטים??
מבין מה האיקרון?

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

העקרון מובן . 
הם עושים הכל על מנת להוריד מעצמם את האחריות.

קצת קשה לי להאמין שאין אנשי מקצוע טובים בתחום ההתקנות שמכירים את המאזדה (סה"כ רכב נפוץ ).

פורסם (נערך)

לאחר בדיקה נוספת , ישנה מצלמת רוורס אחורית.

בכל מקרה , אשמח להתקין גם מצלמה קדמית ואת מצלמת הדרך שיש לי .

זו פעם ראשונה שארכוש מאזדה , מקווה לא להתאכזב .
אתמול קפצתי לפאנצ'רמאכר (אצלו אני מתקן\מחליף צמיגים בעשור האחרון)

שאלתי אם ניתן להוריד קצת אוויר על מנת שהרכב  יהפוך ליותר רך ונוח , הוא המליץ להוריד 2 אטמוספרות .

האם זה באמת מקובל ?

עד היום , בכל הרכבים שהיו לי, שמרתי על המלצות היצרן .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

אטמוספרה זה 15 psi בערך.
אז להוריד 2 אטמוספרות אתה לא יכול.
להוריד 2psi זה חסר משמעות ואין בעייה. גם ככה רוב המכשירים בתחנות דלק עם סטייה גדולה יותר מזה.

פורסם

ב 2013 אמא שלי קנתה מאזדה 6 חדשה, זה היה עוד בימים שמאזדה סירבו לעשות הנחות וביקשו מחיר לא פרופורציונלי עבור התקנת קודנית (פוינטר).

החלטתי לפנות למתקין עצמאי אחרי המסירה של הרכב - חיפה רדיו, מקום גדול ומוכר לא איזה חאפר, חסכתי אולי 1000 שח לעומת מה שביקשו בסוכנות אבל זה גרם לתקלה ברכב שלא היה מניע בפקקים אחרי שמערכת ה start stop נכנסה לפעולה.

לא היה נעים להתחיל להתעסק עם המוסך והמתקין (כמובן בסוף שהתקלה הייתה בגלל האיתוראן) עם רכב חדש לגמרי.

ב cx5 שהגיעה אחרי למדתי את הלקח ולקחתי את הכל דרך היבואן.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• מעניין 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתאריך 21.5.2021 בשעה 19:55, Fraysa כתב:

בעל המקצוע הכי אמין ומקצועי שלא יהרוס את הרכב שלך הוא אתה עצמך.

אחלה. לפי ההגיון הזה ניסיתי לעשות לעצמי תספורת ויצא לא מי יודע כמה.

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לאחר בדיקה נוספת , ישנה מצלמת רוורס אחורית.
בכל מקרה , אשמח להתקין גם מצלמה קדמית ואת מצלמת הדרך שיש לי .

זו פעם ראשונה שארכוש מאזדה , מקווה לא להתאכזב .
אתמול קפצתי לפאנצ'רמאכר (אצלו אני מתקן\מחליף צמיגים בעשור האחרון)
שאלתי אם ניתן להוריד קצת אוויר על מנת שהרכב  יהפוך ליותר רך ונוח , הוא המליץ להוריד 2 אטמוספרות .
האם זה באמת מקובל ?
עד היום , בכל הרכבים שהיו לי, שמרתי על המלצות היצרן .
לשים מצלמה דרך זה לא בדיוק התקנה הפרטמקראט, לא יהי בעיות ברכב בגלל זה.
כל עוד אתה לא מחבר לפיוז (שתכלס הרבה עושים את זה וגם אין בעיות) לא אמור לקרות כלום לגבי אחריות.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

בעניין מצלמת דרך אני פחות מודאג. 

כיצד מומלץ לחבר אותה במאזדה? 

יש את הs&s או כל רכיב אחר שיכל לסבך את ההתקנה. 

התקנה של מצלמת חניה קדמית - שתציג תמונה על המסך המקורי ותהיה לי אפשרות להפעיל את המצלמה על ידי כפתור, ראית לי יותר מסובכת אך אין לי שום ניסיון בהתקנות ויכל להיות שאני סתם דואג בלי סיבה. 

• תוכן חדש...