Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש קארספורום 2

בחסות אוטופרט וSoundFX

אנו שמחים להזמינכם למפגש אודיו לרכב אשר יתקיים ב-13.5.05, יום שישי, החל מהשעה 13:30, בסאונד FX רח' ז'בוטינסקי 105 (הבית האדום) פתח- תקווה.

המפגש יכלול תחרות SPL ב- 3 קטגוריות:

קטגוריה 1: מקצוענים- יבואנים, בעלי חנויות ומתקינים (רק פרס 1)

קטגוריה 2: חובבים יותר מסאבוופר אחד

קטגוריה 3: חובבים סאבוופר אחד

פרס ראשון לקטגוריה: סאב+ תיבה Rockford Fosgate

פרס שני (קטגוריה 2 ו-3): קומפוננט Lightning Audio

פרס שלישי (קטגוריה 2 ו-3): רמקולים Boss Audio 9X6

ההרשמה לתחרות חובה, מי שלא ירשם לא יורשה להתחרות!

להרשמה יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש בשם "רישום אודיו" בלינק הבא:

נא לציין שם+שם משפחה, מספר סלולרי, סוג הרכב, מספר הקטגוריה והציוד שמותקן ברכב. נא להקפיד על כל הפרטים.

מי שנרשם אצלי בעבר מתבקש לשלוח ה"פ חדשה למשתמש "רישום אודיו".

טל' לברורים נוספים 052-6444406

מומלץ לוותר על ארוחת צהריים... נשמח לראותכם במפגש!

פורסם

אני ישמע SPL ממש גבוהה... ברבולושין :) ... מצטער לא מגיע , יש דברים "קצת" יותר חשובים מזה... כמו המסיבה ביום שישי\שבת הקרוב. יוווו איזה כיף(תרתי משמע) הולך להיות שם!.

פורסם

יש מצב שמקדימים את זה בשעה? כדי שגם שומרי שבת יצליחו להגיע ולחזור הביתה בזמן לפני שבת...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
יש מצב שמקדימים את זה בשעה? כדי שגם שומרי שבת יצליחו להגיע ולחזור הביתה בזמן לפני שבת...

תחרוג יום אחד.....לא קרה כלום :-) גם אמרתי את זה לחבר שלי הדתי, יש לו גם מערכת SPL.

פורסם

טוב אני וקיקר פיורייס

באים למפגש וסוף סוף תראו מזה עוצמה

כתוצאה מתקלה חשמלית לפני התחרות הראשונה לא הגענו

אבל בתחרות הזאת אתם תראו ותשמעו אותנו אני מבטיח

הולך להיות שם ים של וואטים

אז אוטופרט תכינו לי ת'סאב

למכירה מגבר מונו בלוק של רוקפורד 501BD

מסדרת הפאוור.... חדש לחלוטין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...