Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנן מים ביתי - לשתייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום מתלבט בין סנן פחם למערכת אוסמוזה הפוכה .

זהו בניין בן חצי שנה, כך שהצנרת חדשה .

מה שמפריע לי בשתייה מהברז היום זה הטעם , השאלה היא האם סנן שעובד על פחם אכן ישפר את הטעם , אם למי שיש ויוכל להגיב אשמח .

אני יודע שרמת הסינון של מערכת האוסמוזה ההפוכה הרבה יותר טובה אך השאלה היא האם לא יספיק לי סנן פחם ? 

תודה מראש ושבת שלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

לשיפור טעם לדעתי יספיק לך סנן פחם, אפילו סנן קו (פחם). למה אתה מתכוון לחבר אותו, לברז מזיגה, מתקן מים, מקרר?

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

אוסמוזה הפוכה מוציאה את מרבית המלחים מהמים והתוצאה הינם מים כמעט חסרי טעם לחלוטין.

סנן פיסי וסנן פחם יעשו את העבודה.

פורסם

אם זה רק הטעם, סנן פחם אמור לעזור. אני מניח שאתה מתכוון למתקן תת כיורי עם סנן יחיד.

אין לי ניסיון אישי עם המתקנים האלו, אני מכרתי בתור עצמאי מתקנים אחרים - מערכות סינון עם 3-4 מסננים שאני יודע להעיד עליהן מניסיון אישי (וגם מהניסיון של הלקוחות שלי) שזה עובד, ומקבלים מים ברמה של מינרלים. 

אתה לא צריך אוסמוזה הפוכה. אוסמוזה מומלצת במקרים שלמים יש גם ריח וגם צבעים מעניינים, בנוסף לטעמים שונים ומגוונים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המטרה היא לקבל טעם של מים מינרלים בעזרת סנננים מתחת לכיור .

האם סננים כאלו יעשו את העבודה ? 

https://www.coffeedeals.co.il/product/m9---מערכת-טיהור-מים---3-שלבים-עם-פוליפוספט?gclid=Cj0KCQjw--GFBhDeARIsACH_kdb0XQRKR7dmxQNIc9jhDiwO8IIuRDtQi1W9Gdz6HKyoTpWZhH3hzAgaAsgzEALw_wcB

הלכתי לאיבוד עם אינסוף חברות וסוגי פילטרים . 

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...