Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגיעה של ממש במוצר לא. השמן עובד בתוך המנוע בטמפ' גבוהות משמעותית ממה שהשמש יודעת לייצר.
אם אתה מתכנן להשתמש בשמן בשביל להוסיף מדי פעם כי יש בעיה באוטו, זה לא משמעותי.
אם אתה רוצה להפוך את תא המטען למחסן - ולקנות היום שמן שתשתמש בו בהחלפה בעוד שנה, אז זה פחות מומלץ כי כמו כל דבר חיי המדף מתקצרים בתנאי אחסנה לא נאותים, מה גם שהמשקל הנוסף מתורגם בצריכת דלק.
למיטב ידיעתי אין שום חוק שאוסר על החזקת שמנים בתא המטען. 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מותר וזה לא פוגע בשמן אבל המלצה שלי, שים אותו בבית. 

לפני שנים נשפך לי בקבוק שמן בתא המטען, אי אפשר לנקות את השמן מהשטחים בצורה נורמלית. נשארתי עם שטיח שומני וזה מעצבן מאוד. 

פורסם
לפני 9 דקות, shellcase כתב:

פגיעה של ממש במוצר לא. השמן עובד בתוך המנוע בטמפ' גבוהות משמעותית ממה שהשמש יודעת לייצר.
אם אתה מתכנן להשתמש בשמן בשביל להוסיף מדי פעם כי יש בעיה באוטו, זה לא משמעותי.
אם אתה רוצה להפוך את תא המטען למחסן - ולקנות היום שמן שתשתמש בו בהחלפה בעוד שנה, אז זה פחות מומלץ כי כמו כל דבר חיי המדף מתקצרים בתנאי אחסנה לא נאותים, מה גם שהמשקל הנוסף מתורגם בצריכת דלק.
למיטב ידיעתי אין שום חוק שאוסר על החזקת שמנים בתא המטען. 

תודה רבה לכם על המענה, קיבלתי תשובה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עשה לך מנהג לבדוק מפלס שמן כל שבועיים-שלושה או כל 1500 ק"מ.

אין שום סיבה להחזיק שמן בתא המטען, אם אתה מקפיד לבדוק מפלס שמן באופן קבוע. שמן זה לא משהו שנעלם ממנו ליטר בשבוע, ואם כן אז זו הבעיה האחרונה שלך.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

בשתי המכוניות שלי יושב קבוע בקבוק ליטר של שמן, מה שנשאר אחרי הטיפול (ואחרי כל טיפול אני מחליף אותו). 

יושב בתוך בקבוק שיובש היטב מהמים שהיו בו, עם מסקינטייפ על הפקק, בתוך שלוש שקיות, באמבטיה של הרזרבי. 

למה? אין תשובה. המכוניות לא מאבדות טיפה אחת של זמן, אבל זה הרגל פולני שיש לי, מהתקופה שאני הייתי צעיר והרכבים שלי היו זקנים (עם הזמן זה התחלף),  וככל הנראה הוא לעולם לא יחלוף.

אם אתה רוצה לשמור ליטר שמן למקרה חירום, גם אם זה כזה שקורה פעם באף פעם, זה אפשרי מבלי שייגרם נזק.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...