Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מעולם לא הייתה לי קודם ולכן בטח אשאל שאלות טיפשיות - סליחה מראש.

1) הציעו לי מערכת אחת שהיא אנדוריד 9 עם 4 ראם , או אנדרויד 10 עם 3 ג'יגה ראם. הראש שלי אומר שעדיף יותר ראם מאשר מערכת הפעלה חדשה יותר. אני טועה?

2) אני קצת מודאג מהתקנת עמוד ענן, יותר ספציפית, האם אוכל להוריד את המפות שכרב רכשתי לנייד, למולטימדיה. ועוד יותר ספציפית, האם מערכת ההעפלה עלולה לטרפד את ההתקנה?

3) כל עניין הגלישה בכלל לא מוכר לי - אני יודע שאני לא רוצה לחבר את הטלפון כל פעם כהוטספוט, אז הבנתי שיש כרטיסי סים לגילשה בלבד - אבל כמה ג'יגה כדאי לרכוש אם רוב השימוש מיועד להיות וויז? והאם אני לא לוקח בחשבון צרכני אינטרנט אחרים שיש במולטימדיה (ביום יום, אני משתמש בוויז, ומקשיב לרדיו...)

4) המערכות שהציעו לי הן כאמור אנדרויד 9 עם 4 ראם, או אנדרויד 10 עם 3 ראם, זיכרון פנימי של 64 ו32 ג'יגה בהתאמה, ו2 המעבדים הם עם 8 ליבות והמסכים הם 1028 ו 1280 פיקסלים בהתאמה. מה עוד כדאי לשאול ואולי שכחתי?

תודה מראש

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

קודם כל אין בושה לשאול שאלות :)

1. יש המון חברות בשוק "מבדקה" של יבואנים בארץ אשמח שתציין דגמים של איזה חברה וללכת על החברה האמינה יותר

2.לא חושב שתהיה לך בעיה היה לי כמה לקוחות שנוסעים בשטח והורידו את המפות 

.3.גלישה יש כמה אופציות

דרך HOTSPOT כלומר אתה פותח נקודה חמה מהפלאפון שלך ומשדר בעצם למולטמדיה אינטרנט> אתה נכנס לWIFI במולטמדיה ומתחבר עם סיסמא

דרך נוספת היא עם חיבור דונגל וכרטיס SIM

או מערכת עם כרטיס SIM מובנה

לגבי כמה גיגה גלישה לקחת 20 יספיק לך רכשתי לעצמי כ40/50 בהפרש מאוד קטן מה20 

4. האם קיים מעבד סאונד? DTS/DSP?

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...