Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לחברה שלי דייהטסו סיריון שנת 2007 שעברה 230 קמ

שמכניסים הילוך לD אחרי שניה הרכב קופץ.

מציין שלאחר מכן הרכב נוסע כרגיל

פורסם

נשמע כאילו הגיר נותן את המכה שאתה מרגיש ברגע שאתה משלב להילוך D אני מניח שזה אוטומט.

תנסו החלפה חלקית של השמן גיר ואולי זה ייעלם, אבל לא בטוח.

פורסם

בלאי מוכר, הסיריון שהיתה לנו סבלה מאותה תופעה, למרות שאחרי החלפת תושבת גיר הקפיצה הזו הפכה להיות דפיקה קטנה, נסעה עשרות אלפי ק"מ ובסוף נמכרה בשביל להקדם לרכב יותר מודרני ובטיחותי.

בגדול, זה בלאי שלא שווה להתעסק איתו, כך אמרו לי לפחות, ללא קשר ממליץ לך שתבדוק את זה במכון גירים אוטומטיים, אולי אצלך זה שונה ולא מדובר בבלאי רגיל אלא משהו רציני יותר.

פורסם
לפני 10 שעות, wildlands2019 כתב:

בלאי מוכר, הסיריון שהיתה לנו סבלה מאותה תופעה, למרות שאחרי החלפת תושבת גיר הקפיצה הזו הפכה להיות דפיקה קטנה, נסעה עשרות אלפי ק"מ ובסוף נמכרה בשביל להקדם לרכב יותר מודרני ובטיחותי.

בגדול, זה בלאי שלא שווה להתעסק איתו, כך אמרו לי לפחות, ללא קשר ממליץ לך שתבדוק את זה במכון גירים אוטומטיים, אולי אצלך זה שונה ולא מדובר בבלאי רגיל אלא משהו רציני יותר.

תודה

לפני 10 שעות, H20OXY כתב:

נשמע כאילו הגיר נותן את המכה שאתה מרגיש ברגע שאתה משלב להילוך D אני מניח שזה אוטומט.

תנסו החלפה חלקית של השמן גיר ואולי זה ייעלם, אבל לא בטוח.

הבנתי שהתעסקות עם שמן גיר יכול לגרום יותר נזק.

כמה שווה אם בכלל לגעת בזה?

פורסם (נערך)

אני לא נגעתי,

הרכב גם נמכר עם אותה תופעה, שרד אצלינו 3 שנים וכ40000 ק"מ, ללא שינוי או החמרה בתופעה.

בכל מקרה כדי להיות רגוע שווה לנסוע לבדיקה מקצועית.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 55 דקות, wildlands2019 כתב:

אני לא נגעתי,

הרכב גם נמכר עם אותה תופעה, שרד אצלינו 3 שנים וכ40000 ק"מ, ללא שינוי או החמרה בתופעה.

בכל מקרה כדי להיות רגוע שווה לנסוע לבדיקה מקצועית.

תודה

• תוכן חדש...