Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שכן שיש בבעלותו 3 רכבים + עגלה נגררת, (עכשיו הוא קנה עגלה נוספת). רוב הזמן השכן לא עושה שימוש בעגלה, וכאשר הוא עושה בה שימוש הוא דואג לשים במקומה איזה קטנוע או משהו כדי לחסום מאנשים לחנות בחנייה כדי שיהיה לו מקום שמור לעגלה. בקיצור עשה לעצמו סוג של חנייה פרטית.

ממה שזכור לי רכב שחונה ללא תזוזה 60 יום בחנייה יכול להיגרר ע״י העירייה כי זה הופך למטרד עבור השכנים.

האם החוקים העירוניים לצידי? אני פשוט צריך להתלונן לעירייה על כך?

פורסם (נערך)

יש תקנת תעבורה שאוסרת חנית גרור שאינו מחובר לרכב (אפילו פורסם מקרה בפורום שקיבל על כך דו״ח, בת״א נדמה לי).
יתכן שלא כל העיריות טורחות לאכוף את התקנה הזו, אבל אין לך מה להפסיד בלפנות אליהם:

69(ו)   לא יחנה אדם רכב, לא יעמידנו ולא ישאירנו עומד בדרך אם –

(1)   רחבו עולה על 2.50 מטר, למעט רכב צה"ל שנעצר לשם מילוי תפקיד צבאי;

(2)   הוא גרור או נתמך שנותק מגורר או תומך, אלא בעת ביצוע עבודות כאמור בתקנה 69(ב)(3).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תתלוננו בעיריה, הוא יקבל דו"ח, אחרי זה הוא יקנה עוד אוטו (עם תפוח) כזה ג'אנק עם טסט בתוקף - ויחנה לכם עוד רכב בחניה בשביל שיהיה לו איך לקשור את העגלה למשהו (זה בדיוק מה שהרוב עושים וזה בדיוק מה שאני הייתי עושה אם היו מתלוננים על הנגררת שלי).
לפעמים סוף מעשה במחשבה תחילה...
(לעניין הזה אתם כמובן צריכים להודות לממשלת ישראל שמאז קום המדינה לא שינתה את ההגדרה של "גרור" ומבחינתה גרור של 500 ק"ג [שלא היה קיים בתקופה ההיא]  או 15 טון זה אותו הדבר בדיוק).

איציק

• רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המקרה בתל אביב היה של איציק נ

היה שרשור ארוך

הלך בדרך שלו ולא בטענות שהעליתי שם בזמנו , לכן הפסיד.

מפנה אתכם לתקנה 76 , כדי להבין שכל התקנות בסימן י' ביניהם הסעיף שהדבורה ציטטה לא מתקיימות אם מתקיים האצמור בסעיף 76.

ואחרי שכתבתי את זאת

בן משפחה רק לפני שבוע מכר פרטנר מצ'ומק עם תפוח בדיוק למטרה הזו רתימת גרר. בעל חברה שישי לו כ7 נגררים והוא רכש עבורם טרנט'ס 

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, איציק נ. כתב:

תתלוננו בעיריה, הוא יקבל דו"ח, אחרי זה הוא יקנה עוד אוטו (עם תפוח) כזה ג'אנק עם טסט בתוקף - ויחנה לכם עוד רכב בחניה בשביל שיהיה לו איך לקשור את העגלה למשהו (זה בדיוק מה שהרוב עושים וזה בדיוק מה שאני הייתי עושה אם היו מתלוננים על הנגררת שלי).
לפעמים סוף מעשה במחשבה תחילה...
(לעניין הזה אתם כמובן צריכים להודות לממשלת ישראל שמאז קום המדינה לא שינתה את ההגדרה של "גרור" ומבחינתה גרור של 500 ק"ג [שלא היה קיים בתקופה ההיא]  או 15 טון זה אותו הדבר בדיוק).

איציק

תודה על התשובה אבל לא הבנתי איך יתפוס 2 חניות. הוא יחנה באלכסון? זה אסור, לא?

עריכה אחרונה על ידי nirmitlamed
פורסם

חנייה אחת לרכב הגורר וחנייה אחת לנגרר (או ליתר דיוק "גרור") כשהם מחוברים יחד, הם תופסים יותר מחנייה של רכב בודד (או גרור לבד)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נכון אבל כמו ברוב המקומות גם בחנייה אצלי יש חנייה לצד חנייה ולא חנייה אחת מקדימה ואחת מאחורה. אז כיצד יתפוס 2 חניות כאשר הרכב והעגלה (גרור) מחוברים? הדרך היחידה שלו זה להחנות בצורה אופקית או אלכסונית וגם זה לדעתי אסור. בנוסף אם הוא קונה רכב גרוטאה שלא עושה בה שימוש מלבד לקשור אותה לעגלה זה גם אסור כי אני אוכל להתלונן שהרכב לא זז מהמקום שלו.

פורסם

להערכתי אין לך הרבה מה לעשות בפועל, מדובר בבריון שתופס חניות ציבוריות ע״י משחק ב״כסאות מוזקלים״ עם הרכבים השונים שלו.
אם העיריה תתן לו דו״ח על רכב שלא זז, הוא פשוט יצליב בין הרכבים.
אם היא תתן לו דו״ח על גרור מנותק, הוא יחבר אותו לרכב וימצא רחוב אחר לחנות בו בצורה אופקית.
החוק במקרים האלה לא עובד על בריונים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הוא עדיין צריך לעמוד בכללים. לדוגמא אם יחבר את העגלה לרכב אבל העגלה ללא שימוש לתקופה ארוכה אז יכולים לגרור לו אותה. אם הוא מחבר סתם רכב גרוטאה עם תפוח והרכב הזה לא יזוז אז העירייה יכולה לגרור את הרכב.

עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לחנות בצורה אופקית (אלא אם החנייה כזאת) בדיוק כפי שמשאית ארוכה לא יכולה לחנות בצורה כזאת.

פורסם

הוא ימצא חניה אופקית, אולי לא ברחוב שלך ולך זה לא יפריע, אבל מישהו אחר ידפק.

ולגבי גרירה, הסיכוי אפסי, אולי אחרי שנה שהוא לא יזוז. ואז הוא ילך, ישלם ויקבל אותה בחזרה ופשוט ידאג להזיז אותה מידי פעם.

חוקים שנועדו להגן על הסדר הציבורי לא רלוונטים לבריונים. הוא לא ילך עכשיו וישכור מחסן בשביל העגלות שלו רק כדי להתחשב בסביבה. הוא ימצא דרך להמשיך לחנות ברחוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם מדובר על חניה ברחוב (להבדיל מחניה בתוך שטח בניין), בהחלט יש מקום להתחיל להתלונן בעיריה. קנס על השארת גרוטאה הוא כמה מאות שקלים. תשלח למוקד העירוני כמה תמונות, במיוחד אם העגלה נראית מוזנחת (מלוכלכת, מכוסה עלים וכד'). צירוף של מספר תלונות מאנשים נוספים עשוי לזרז טיפול של העיריה בבעיה זו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתאריך 19.4.2021 בשעה 09:04, ישה כתב:

המקרה בתל אביב היה של איציק נ

היה שרשור ארוך

הלך בדרך שלו ולא בטענות שהעליתי שם בזמנו , לכן הפסיד.

מפנה אתכם לתקנה 76 , כדי להבין שכל התקנות בסימן י' ביניהם הסעיף שהדבורה ציטטה לא מתקיימות אם מתקיים האצמור בסעיף 76.

ואחרי שכתבתי את זאת

בן משפחה רק לפני שבוע מכר פרטנר מצ'ומק עם תפוח בדיוק למטרה הזו רתימת גרר. בעל חברה שישי לו כ7 נגררים והוא רכש עבורם טרנט'ס 

באמת שאני לא מבין מה אתה אומר.

כל מה שקשור לתקנה 76 מדבר על "רכב", מי אמר לך שגרור מוגדר כרכב ?
הרי זה מה שטענתי במשפט: הגרור הינו כלי רכב שאינו מנועי, יש לו רישיון רכב ומבחן רישוי שנתי כמו כל רכב מנועי אחר, למה שלא יתייחסו אליו כרכב ?

אבל המלחמה הזו היא מלחמה בטחנות רוח, וזה לא משנה מה אתה כתבת או לא כתבת, הדין במקרה הזה הוא להפסיד.  גם אם הייתי מצטט מילה במילה מה שאתה כתבת (והשתמשתי במידע שייעצת לי) זה לא היה עוזר, אז אל תתלה את ההפסד במשפט בזה שלא צוטטו דבריך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואין לי חשק להתווכח איתך

טענת טענות אחרות  אם תעלה את השרשור מאז תוכל לראות זאת.

התקנות אומרות

"גרור" - רכב שאינו רכב מנועי, המיועד לפי מבנהו להיגרר על ידי רכב מנועי מאחוריו, בין שהוא משמש ובין שאינו משמש להובלה, למעט רכב צדי;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטענה הזו לא החזיקה בבית המשפט.

הדפסתי את התקנה דאז והקראתי בפני השופט כי גרור מוגדר "רכב שאינו מנועי" אבל זה לא החזיק מים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...