Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כסף מיורו לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מה הדרך הכי טובה ומהירה להעביר כסף מחשבון יורו ישראלי (בבנק דיסקונט לצורך העניין) לחשבון אירופאי (גרמניה/הולנד).
האם דרך הבנק או דרך אחרת?

תודה לעונים

פורסם

תודה, אני מנסה להסתכל וראיתי באחד מהאתרים שרשום 

" מס למעט מקרים מיוחדים, מחויבים הבנקים על פי פקודת מס הכנסה לנכות מס במקור בשיעור של 25% בכל מקרה שבו מתבצע תשלום לתושב חוץ באמצעותו."

האם הנ"ל אמת? האם זה תקף גם בהעברה לקרוב משפחה מדרגה ראשונה?

פורסם

תודה רבה על התשובה :)

הנ"ל גם תקף במידה ואותו קרוב משפחה לא תושב הארץ? כן אזרח ישראלי אבל כבר לא מוכר בתור תושב לצרכי ביטוח לאומי לדוגמא.

פורסם (נערך)

כמה הסכום שאתה מנסה להעביר?

אם מדובר בסף המינימום של אינטראקטיב ברוקרס, נראה לי שזו הדרך הכי משתלמת, למרות שלא בדקתי אלא גיליתי אותה דרך קבוצה בפייסבוק של נוודים דיגיטלים.

אומנם מדובר בשקלים אבל לא נראה לי שיהיה שוני מטורף בין יורו לשקל בהעברות כספים

ציטוט

Nimrod Tom Oren

25 בספטמבר 2019  · 

פתרונות מט"ח והעברות בינלאומיות

אוקי אז אחרי ארבע שעות של חפירה כאן ובאינטרנט (תודה לכל מי שכתב, ונמרוד שצילם סרטון עם פיוניר!) אני רוצה לוודא שהבנתי, וחשבתי שיעזור לאנשים שזה יהיה מרוכז במקום אחד

הצורך העיקרי שלי כרגע: אני מקבל משכורת בש"ח. אני רוצה לעשות תשלומי אשראי, העברות בנקאיות לחו"ל, ומשיכות מזומנים, בעיקר ביורו ודולרים

אני תושב ישראל (למרות שמעט כאן), עם אזרחות פורטוגלית

.

אלו המסקנות שלי לגבי כל הפתרונות שחקרתי. אשמח לאימות ממי שמשתמש בהם, ודעות אחרות:

.

העברה בנקאית -

שלא נדע. עמלת העברה, עמלת המרה, וביורוקרטיה משוגעת

.

כרטיס אשראי ישראלי רגיל -

עמלת המרה בין 2.5% ל-3.5%. עמלת משיכה דומה

.

פייפל PAYPAL -

עמלת המרה 2.5%. ניתן לחבר אליו בכ.א ישראלי

.

כרטיסי I-NEED-IT והייטקזון -

המרה 1%, משיכה כספומט הדעות חלוקות או 3% או 1%. עוד כל מני הטבות

.

טרנספרוייז Transferwise -

לא ניתן לטעון בש"ח. כלומר בשורה התחתונה אני צריך להשתמש בכרטיס אשראי ישראלי, בשביל לטעון במטבע זר, ולשלם את עמלת ההמרה של האשראי בשביל שטרנספרוויז יקבל במטבע שהוא מכיר.

מה שכן, עמלת העברה זניחה (~0.5%), וחוסך את הביורוקטיה.

.

פיוניר Payoneer -

כנראה תומכים בשקלים (ביולי לא תמכו). החשבון קשור למדינת התושבות. עמלת המרה 1.8%, עמלת ומשיכה 2% פלוס 3$, עמלת הפקדה 1%, יש דמי ניהול 3$ לחודש. דמי כרטיס 30$ בשנה. העברה תלוי במדינת היעד, בדר"כ ללא עמלה. אפשרות לתת מספר חשבון בנק בהמון מדינות לקבלת העברות. יש הטבה לחברי הקבוצה לפטור מעמלת טעינה לחשבון (loading fee)

בעיקר אפקטיבי למי *שמקבל* תשלומים מחו"ל במטבע זר. ממש לא עוזר למי שרוצה להמיר מש"ח למטבע אחר

.

חשבונות וכרטיסי N26, Revolut, Bunq -

ממה שראיתי, רק Revolut תומך בלהחזיק שקלים בחשבון או "לטעון" בשקלים
אין עמלות המרה, אין דמי כרטיס, אין דמי ניהול, אין עמלת משיכה, אין עמלת טעינה. נאדה

בעקרון, כולם דורשים **תושבות** אירופאית (לאו דווקא אזרחות. ולא כל המדינות נתמכות). עם זאת, אפשר לפתוח חשבון רק עם דרכון אירופאי או הגעה פיסית לסניף דואר בארץ באירופה לצורך הזדהות. לפעמים צריך לתת כתובת באירופה למשלוח, יש כאלו שנתנו גם כתובת בארץ

אממה, יגיע אולי יום ויעשו ביקורת KYC ויבקשו הוכחת תושבות. יש אנשים עם הכרטיס 4 שנים שלא קיבלו, ושאומרים שמקסימום יגידו שהם כבר לא באותה כתובת. אבל אחרים (מר נמרוד) אומרים שזו עברה פלילית.

.

בשורה התחתונה, זה אומר שרבולוט Revolut הוא הפתרון הכי רלוונטי לטעינת ש"ח, תשלומי אשראי במט"ח, ומשיכת מט"ח מכספומט. ואז העברות בנקאיות אני עושה עם טרנספרוייז.

אם כרטיס Revolut לא יסתדר, האופציה הבאה בעדיפות היא כרטיס INEEDIT או הייטקזון. העברות עם טרנספרוייז.

לינק לקבוצה

https://www.facebook.com/groups/dnisrael

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מדובר בכ20,000 יורו. 

אסתכל על ההמלצה, תודה.

הסתכלתי על העמלות בבנקים, נראה סביר לחלוטין ודי hassle free ביחס לחלק מהאופציות האחרות. כך שזה נשמע כמו אופציה מוצלחת.

• תוכן חדש...