Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין קיה ריו ל-i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין שני רכבים קיה ריו 2021, או יונדאי I20 (יש בדיוק דגם מתחלף).

מחפש רכב אמין מבחינת תחזוקה, לא גדול במיוחד.

ההתלבטות היא בין שני הרכבים האלה, בנוסף מבחינת סחירות אני מבין שיונדאי I20 הרבה יותר סחיר מקיה ריו, מצד שני לקיה יש אחריות ל-7 שנים.

אשמח לשמוע תובנות בין הדגמים, אחרי כל הפוסטים על קבוצת VW, החלטתי לצערי לוותר על רכב מכל הקונצרן הזה. 

פורסם (נערך)

אותו רכב פחות או יותר, שהקיה יותר חדשה ויותר מודרנית מבפנים.

שילוב מנוע גיר זהה,ליטר טורבו בהספק של 100 כ"ס וגיר כפול מצמדים.

לא בטוח שהI20 יותר סחירה מהריו, רואים אותה יותר כי היא זכתה במכרז של צהל, בגרסת ליסינג ערומה

. למיטב זכרוני בשנה שעברה יותר מחצי מאלו שעלו לכביש היו בגרסה הזו. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

תודה.

מבחינת העדפה משניהם מה היית לוקח ? יש איזה שהם יתרונות/חסרונות מבחינת שאר הדברים מול רכב-מול-רכב? (להוציא מנוע/גיר)

בקשר לסחירות, חשבתי ש I20 הוא הרכב הכי סחיר שיש מבחינת הסגמנט

עריכה אחרונה על ידי le1
פורסם

אישית את הריו, בעיקר כי היא דגם עדכני יותר ומרגישה מודרנית יותר מבפנים (עד שהI20 החדשה תגיע כמובן).

אמינות לא רואה איך יהיה הבדל מהותי, ויש לך את האחריות המוארכת.

כמובן אם הI20 החדשה תגיע בתקופה הקרובה אז כבר הייתי שוקל לחכות לה, נראה שנעשו שם התקדמויות והיא פחות אפרורית מהI20 הנוכחית. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לו אני במקומך - ריו בלי לחשוב פעמיים. שתיהן סחירות (לדעתי)  במידה די דומה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

I20 הנוכחית הפסיקה להימכר, עוד חודש הבנתי שתהיה הכרזה בארץ של החדשה, (אבל לא יודעים מתי יתחילו למכור אותה) שלפי מה שהבנתי כנראה יגיע מחו"ל הדגם שהוא יהיה קצת יותר מעודכן מבחינת יחידת הנעה 48V (לא היברידית אלא תוספת לעמוד "בתקן" זיהום אוויר וכל זה) ואולי יהיה עדכון מבחינת הנראות של הרכב

עריכה אחרונה על ידי le1
פורסם

תודה. מבחינת סחירות האם ריו הוא רכב סחיר (נכון להיום לפחות?) 
האם עדיף למשוך עוד כמה חודשים ולחכות ל I20 כדי לרכוש רכב סחיר?

פורסם

נסה לראות בכמה הן נסחרות ביד 2.

לא שזה יעזור לך הרבה, כי במילא הן בקושי נמכרות.

אגב, ויתרת על VAG, אבל אתה מודע לזה שביונדאי ובקיה אתה תקבל שילוב מנוע וגיר מאוד דומה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין קיה ריו בכלל ביד2, ההיצע קרוב לכלום בצורה לא ברורה.

VAG אני יודע שיש מנוע וגיר דומה, אבל אני חושש מהשירות של היבואן (של VAG) למרות שאני מבין שזה בערך אותה טכנולוגיה.

השאלה אם בהתחשב בסוג הרכב/סגמנט שאני מכוון אליו היית חושב על רכב אחר? עובר למנוע פלנטרי ? (למרות שחווית הנסיעה הרבה יותר פחותה לטעמי וזה מצמצם גם את המבחר)

פורסם

הייתי מוסיף גם את שתהיה די זריזה למרות שאינה בעלת מנוע טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...