Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אחת הבעיות בהפסקה בשימוש בסמים (כולל קפה וסיגריות) זה שהיו דברים שנהנת לעשות ביחד עם צריכת הסם, ובלי זה הם חסרי פואנטה.

אז מפתה לחזור לסם רק כדי להנות מהדברים שהיית נהנה מהם קודם. קמו לקחת הפסקה של 10 דקות בעהודה ולצאת החוצה, ועכשיו בלי הסיגריה אין לזה טעם, כי אתה עכשיו סתם עומד שם כמו מטומטם.

כל כך נכון, ניסיתי לעשות כזה דבר בעבודה ובאמת הרגיש לי מטומטם לצאת לכמה דקות האלה בשביל הפסקה, במקום לשבת במשרד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@falou תוכל להרחיב מה שכתבת על כך שגברים  צריכים להתחרות על לב האישה? אתה מתכוון כמו שקורה בטבע שהנקבה בד״כ בוחרת את הזכר?

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

לא יודע, לי אישית היה קל מאוד להפסיק גם עם הקפה וגם עם הסיגריות. ברגע שהחלטתי לא הרגשתי שזה חסר לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה כמו שיש אנשים ששותים אלכוהול באופן מוגזם, בתקופות בחיים, ולא נהיים אלכוהוליסטים. התמכרות זה שילוב של גנטיקה, אופי ונסיבות 

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

לא יודע, לי אישית היה קל מאוד להפסיק גם עם הקפה וגם עם הסיגריות. ברגע שהחלטתי לא הרגשתי שזה חסר לי.

עישנתי גם בזמן הצבא ומידי פעם(נדיר) לוקח פה ושם.

עדיין מפחד ליפול לזה כהתמכרות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 10 שעות, TsachiE כתב:

@falou תוכל להרחיב מה שכתבת על כך שגברים  צריכים להתחרות על לב האישה? אתה מתכוון כמו שקורה בטבע שהנקבה בד״כ בוחרת את הזכר?

אני חושב שזה מהדברים שברורים לכולם, לא?! ככה זה בסרטים, בסיפורים, בחיים, וכמעט בכל תרבות אנושית. 

איך אמרו כוורת: 'נתתי לה חיי...' 

אפילו מנגנון החלוקה המוסדרת חברתית של נקבות לזכרים,  נישואים בשידוך, לא נעדר את מרכיב החיזור (ואת הסיפורים על איך זוגות עקפו אותו...). 

אפילו היום, שמקובל שאישה תתחיל עם גבר, עדיין זכות הסירוב שלה היא עליונה. היא גם יצרה עליונות נשית, שבתורה הביאה את הרצון להמשיך להגיד לא, אבל בו''ז בעצם להתכוון ל-'כן' או 'אולי' (כשאת אומרת לא למה את מתכוונת?). 

היא גם הביאה לתסכול הגברי שמוביל עד לאלימות גברית, בניסיון להחזיר שליטה.

לפני אלימות, יש החפצה, שזה ניתוק אישיות של האישה מהגוף והרצון שלה, כדרך לבטל את העצמאות שלה לבחור, שזו פנטזיה גברית נפוצה (ולעיתים גם נשית, כי התשוקה המינית מתנגשת פנימית ברצון לשליטה) 

ויש כמובן אונס ממש, ואני חושב שכולם היום יודעים שאונס קשור יותר לשליטה אלימה מאשר למין. 

אני צופה כרגע בדוקו על האנס הפסיכופט קסטיאל. יש שם נשים שהיו רגילות לקיים יחסי מין מקריים, ועדיין חוו תחושת אונס כשהוא הפר את האוטונומיה שלהן. תגיד, מה איכפת להן, שכבו עם זה או אחר?!

אבל נפשית זה מאוד מאוד משנה

זה לא האקט הפיסי שקובע לנפש, זה האם היתה הסכמה. 

עכשיו, יש הכל מהכל. יש מי שתתאהב באנס שלה (או מי שניכפה עליה בהסדר החברתי) ויש את זו שדופקת וזורקת ולא איכפת לה, ויש תרבות בה נשים שולטות ובוחרות בגברים

אבל בגדול, זה כמו אצל אדם וחווה. היא מקבלת את הדעת קודם, הוא מקבל אותה ממנה, את תחושת 'האני' החזקה וצריך מכאן להוכיח עצמו 

וזה גם ברור למה, כמו במשל הבריאה, אבולוציונית האישה היתה תלויה בגבר, כי הצאצא שלה היה חסר אונים הרבה שנים. היא חייבת לבחור טוב. 

אתה יכול לטעון שכל זה לא נכון היום, אבל לך תבטל מאות אלפי שנות אבולוציה ביולוגית ותרבותית בגלל שלפני חמישים שנה המציאות התחילה להשתנות... 

מה גורם למתבגר לעמוד מול המראה, לחשוב כמה אני יפה/חכם/מצליח? מי השופט אותה הוא מנסה להרשים?בשבילה הוא רוצה להצטיין? 

מה מתבגר חושב אם לא: 'איך נראיתי בעיניה, כשהיא הסתכלה עלי?' 

נשים לא רק שופטות אותנו, הן מגדירות אותנו. 

בינתיים. 

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

אחת הבעיות בהפסקה בשימוש בסמים (כולל קפה וסיגריות) זה שהיו דברים שנהנת לעשות ביחד עם צריכת הסם, ובלי זה הם חסרי פואנטה.

אז מפתה לחזור לסם רק כדי להנות מהדברים שהיית נהנה מהם קודם. קמו לקחת הפסקה של 10 דקות בעהודה ולצאת החוצה, ועכשיו בלי הסיגריה אין לזה טעם, כי אתה עכשיו סתם עומד שם כמו מטומטם.

הזכרת לי בדוגמה הזו שאחד הספרים המחכימים שקראתי בשנה האחרונה היה "כוחו של הרגל", אחד הדברים שהוא מתאר שם בנוגע להרגלים רעים זה את ה"גמול" הזה שנותן לנו ההרגל הרע- במקרה הזה למשל ההפסקה. מהמחקרים שהוא מביא שם נראה שזה לב העניין לשנות הרגלים- לשנות את המכניקה אבל לא את התוצאה הסופית, כלומר במקרה הזה נניח להמשיך לקחת את ההפסקות האלו באותם זמנים מקומות ואנשים (אם יש אלמנט חברתי למשל), אבל פשוט לשנות את המעשה עצמו במקום סיגריה אז כוס קפה נניח (או נשנוש גזר אנאעארף).

אבל זו באמת נקודה נכונה למה הרבה פעמים קשה לנו לשנות כל כך הרגלים.

לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

בדיוק מה שכתבת. עבודה קשה, לפעמים לאורך כל החיים.

אבל כדאי גם לרכוש לעיתים כלים כדי שהעבודה הקשה תשתלם ולא סתם תהיה סיזיפית.. (אפשר לומר לזוגות שמתקשים  "פשוט תעבדו על הנישואים/זוגיות שלכם" אבל יעזור אם ילכו לאיש מקצוע שיתן להם כלים והכוונה לא?)

עריכה אחרונה על ידי netco
פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

גם לי היה קל להפסיק עם קפה, מהסיבה שאני פשוט לא אוהב את הטעם שלו (למה הייתי שותה קפה - כי בלי זה היה לי כאב ראש בבוקר).

סיגריות - מה שמונע ממני לחזור זה שנהיה לי רע מטבק, יש לי בחילות וסחרחורות.

גם אלכוהול - אם זה יום אחד ייעלם מהעולם אני לא אהיה עצוב בגלל זה. לא אוהב את זה יותר מדי.

לפני שעה, netco כתב:

הזכרת לי בדוגמה הזו שאחד הספרים המחכימים שקראתי בשנה האחרונה היה "כוחו של הרגל", אחד הדברים שהוא מתאר שם בנוגע להרגלים רעים זה את ה"גמול" הזה שנותן לנו ההרגל הרע- במקרה הזה למשל ההפסקה. מהמחקרים שהוא מביא שם נראה שזה לב העניין לשנות הרגלים- לשנות את המכניקה אבל לא את התוצאה הסופית, כלומר במקרה הזה נניח להמשיך לקחת את ההפסקות האלו באותם זמנים מקומות ואנשים (אם יש אלמנט חברתי למשל), אבל פשוט לשנות את המעשה עצמו במקום סיגריה אז כוס קפה נניח (או נשנוש גזר אנאעארף).

אבל זו באמת נקודה נכונה למה הרבה פעמים קשה לנו לשנות כל כך הרגלים.

היה את זה בסרט טריינספוטינג - באיזשהו שלב הם הפסיקו עם הסמים וניסו לחפש תחביב חילופי, אבל מצאו שאחרי הרואין הם לא נהנים משום דבר.

אבל זה כבר קשור להרואין עצמו, שדי שורף לך את מרכז העונג במוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אבל רוצה לענות ישירות לכותרת -

בעידן של היום (אפליקציות), להיות "מקריח ו-1.65", זו בהחלט בעיה.

פורסם

אפליקציות זה שוק בשר, שאיננו משקף את המציאות. 

@vadim6385 @Night Driver

סגריות, אלכוהול סמים זה דבר אחד אבל קפה? קפה על פי הרבה מחקרים זה בריא

בכל אופן מזיק זה בטח לא

פורסם (נערך)

כמעט כל דבר בכמות מופרזת יהיה לא בריא, גם מים. 

לנושא השרשור - יש הטוענים שאנשים אטרקטיביים, לא יהיו באפליקציות האלה.  שיש להם ולהן מספיק אפשרויות ואופציות "בחוץ".

אין לי מושג עד כמה זה נכון גם לאור העובדה שעולם הדייטינג השתנה ב- 20 שנים האחרונות ובמיוחד בעשור הנוכחי עם הופעת האפליקציות והרשתות החברתיות.  

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, TsachiE כתב:

סגריות, אלכוהול סמים זה דבר אחד אבל קפה? קפה על פי הרבה מחקרים זה בריא

בכל אופן מזיק זה בטח לא

אם אתה מפסיק לשתות קפה אחרי תקופה אתה תרגיש כאבי ראש, כמו תסמיני גמילה. אולי זה בריא אבל מפתחים תלות בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אתה שותה כמות מוגזמת כל יום אז בהחלט ייתכן, אבל לשותה הממוצע, לא אמורה להיות בעיה לעשות cold turkey

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא יודע מה זה כמות מוגזמת עד שאתה מפסיק. זה לא שהקפה חונק אותך כמו סיגריות או דופק לך את המח והכבד כמו אלכוהול.

אני שותה אספרסו בבית בבוקר ועוד שחור אחהצ בעבודה כל יום. פעם אחת דילגתי על האספרסו וכל היום הייתי עם כאב ראש מעיק עד ששתי קפה.

זה רחוק מלהיות כמות מוגזמת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...