Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

ברשותי קיה סורנטו 2014 120,000 ק"מ. הרכב כרגע במוסך ונאמר לי שצריך להחליף מנוע. בדקתי אם קיים ריקול הקשור למנוע אצל היבואן ונאמר לי שאין ריקול לרכב שלי.

בדקתי באתרים בחו"ל לפי מספר שלדה https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/KNAKU816BE5492770 ושם מופיע ריקול 17V224000 שאומר שידועה בעיה במנועים הללו והחברה אמורה להחליף.

אין עם מי לדבר, לא מצאתי דרך ליצור קשר עם קיה העולמית.

מה עלי לעשות?

פורסם

זה ריקול שקט למנועי בנזין 2.4.הוא יבוצע רק בדיעבד ורק אחרי פירוק המנוע ובדיקתו.

התנהגות לריקול שקט תהיה שונה בכל מדינה כי זה לא בעיה בטיחותית .
עדיין , תן ליבואן לבדוק את המנוע, מרבית המקרים שהגיעו פה לפורום בסוף היבואן החליף בחינם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה @save 
חוזר לעדכן. הרכב נלקח למוסך יבואן. בהתחלה לא מיהרו להודות שיש בעיה, לדבריהם הריקול תקף לארה"ב אבל לא לארץ אך לבסוף הם הסכימו להחליף מנוע באחריות. הפעולה בוצעה והרכב חזר היום עם מנוע, ממיר, משאבת מים ופלגים חדשים.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם

היי, 

נכנסתי גם לאתר, הכנסתי את מספר השילדה של הרכב שלי (שברולט אורלנדו 14) וגם מופיעים מכל מיני הודעות....

מה המשמעות שלהם? 

מה המשמעות של ODI MFR?

הודעות לדוגמא:

21V054000 05/02/21 AIR BAGS FRONTAL PASSENGER SIDE INFLATOR MODU ODI

16V651000 08/09/16 AIR BAGS FRONTAL SENSOR/CONTROL MODULE MFR
פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

ככה בונים מותג חזק .
הפעם בלי גרם של ציניות.

לגמרי, אבל שלא יהיה ספק, ללא גיבוי של היצרן טלקאר לא היו מחליפים מנוע על חשבונם... 

הכל קם ונופל על מדיניות היצרן, יש כאלו שמבחינתם האחריות נגמרה + שנה של רצון טוב, יש בעיה כתוצאה מכשל ידוע, ישלחו אותך לחפש...( מישהו אמר PSA? )

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 17:51, liranbachar כתב:

תודה רבה @save 
חוזר לעדכן. הרכב נלקח למוסך יבואן. בהתחלה לא מיהרו להודות שיש בעיה, לדבריהם הריקול תקף לארה"ב אבל לא לארץ אך לבסוף הם הסכימו להחליף מנוע באחריות. הפעולה בוצעה והרכב חזר היום עם מנוע, ממיר, משאבת מים ופלגים חדשים.

גם לי זה קרה בחודש האחרון והסכימו להחליף לי מנוע , אבל ואבל גדול הם מחייבים אותי על חשבוני להחליף את כל מה שמסביב זה 13 אלף שקל , מה אומרים יש לי קייס מולם?? אשמח להצעות מה לעשות בנדון.

יניב 

• תוכן חדש...