Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני איני אספן רכב או נהג מושבע, ובכל זאת חשבתי לנסות ולהתייעץ פה אתכם.

אני מוזיקאי ומוציא בקרוב אלבום בכורה (בהפקת יהלי סובול!)

ולעטיפת האלבום אני מחפש רכב עם שמשה אחורית גדולה ואנכית, כך שניתן לראות בקלות את הנהג אם מסתכלים מאחור.

אניח פה שתי תמונות להדגמה. ראיתי כבר שני רכבי אספנות יפהפיים נוסעים על הכביש המהיר, ולא הצלחתי לזהותם או לדבר עם הנהגים.

אשמח לכל עזרה, בין אם הפניה לאתר, לאדם, או לפורום ספציפי.

תודה, וסליחה אם זה אינו המקום המתאים לפרסום הבקשה שלי:)

טהיר

WhatsApp Image 2021-03-06 at 14.15.57.jpeg

WhatsApp Image 2021-03-06 at 14.14.04.jpeg

פורסם

לדעתי מקום ההודעה שלך באיזור האספנות של הפורום - שם יש המון אנשים עם ידע רב שיכולים גם לקרב אותך למטרה 😁

מניח שהמנהלים יכולים לעזור עם הזזת ההודעה לשם במידה וכך הדבר.. 🙃

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

פורום האספנות של קארספורום מפרפר את פירפורי הגסיסה האחרונים שלו.

חפש בפייסבוק קבוצה בשם "פורום אספנות" ופרסם שם את הודעתך.

מהיכרות וירטואלית עם רוב החברים שם, סבירות גבוהה שישמחו לעזור לך. פרסם את ההודעה שפרסמת כאן (היא מנומסת וחביבה, בשונה מחלק מהבקשות של אנשים שרוצים "לצלם רכב אספנות תמורת 50 שקל והוצאות דלק")

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...