Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

לפני כחודשיים רכשתי איביזה FR 2013 מנוע 1200 טורבו, גיר אוטומט DSG.

בנסיעה במצב D הנסיעה רגילה והעברת ההילוכים מתבצעת בצורה חלקה.

אתמול לראשונה ניסיתי לנהוג על מצב S (ספורטׂׂ) ושמתי לב שהעלאת ההילוכים מתבצעת באופן תקין וחלק, אך בהאטה והורדת הילוכים (לדוגמא מ3 ל2) יש "זריקה" מסוימת ומרגיש שהפעולה לא מתבצעת בצורה חלקה.

האם מדובר בתופעה מוכרת או שיש ממה לחשוש? שוב מציין שבמצב D הכל תקין.

עריכה אחרונה על ידי test212
פורסם (נערך)

נשמע כמו סימפטומים של מצמדים עייפים. הסיבה שאתה לא מרגיש את זה ב-D ויותר ב-S היא משום שבהילוך S ההעברות

פחות תכופות אז כנראה שם זה יותר מורגש לך. קפוץ לבדיקה אצל "מוסך רון" בתל אביב. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

בשביל מה ללכת למוסך? אפילו אם המצמדים עייפים (שלא בטוח) תנצל אותם עד הסוף, הם לא זולים.

ביום שתרגיש את זה בנסיעה היום יומית תוציא על זה אלפי שקלים. לא עכשיו.

פורסם
לפני 11 שעות, Shab00 כתב:

בשביל מה ללכת למוסך? אפילו אם המצמדים עייפים (שלא בטוח) תנצל אותם עד הסוף, הם לא זולים.

כן גם נכון , פשוט רציתי להיות שקט. 

יש מצב שזה יכול להסתכם בעדכון תוכנה לגיר? ואיפה עושים דבר כזה רק בצמפיון?

פורסם
לפני 16 שעות, Shab00 כתב:

לא המלצתי ללכת למוסך כדי להחליף, אלא כדי לקבל אינדיקציה. לא חושב שמישהו יכול לאבחן תקלות גיר

דרך פוסט בפורום - נדרש איש מקצוע שמכיר את הגיר והרכב. 

2016 BMW M235i.

פורסם
מניסיון כואב שלי כשיש חלק במכונה שלא עובד ולא מתקנים אותו זה משפיע על חלקים אחרים במכונה
לא יודע אם ספציפית מצמדים עייפים זה בעייתי

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

פורסם

ברור שאני לא אומר לא לתקן את האוטו אבל מצמדים (לא אני טענתי שהם עייפים) זה דבר שמחליפים ואין שום בעיה להביא אותם עד לסוף.

בדיוק כמו שמצבר יכול להיות עייף ותחליף אותו רק שהוא כבר הגיע לסוף.

פורסם

במצב s ההורדת הילוכים גסה יותר בכללי, השאלה היא אם בעבר בנסיעה במצב s הרגשת בעבר שההתנהגות של הגיר עדיפה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 13 שעות, noknok כתב:

במצב s ההורדת הילוכים גסה יותר בכללי, השאלה היא אם בעבר בנסיעה במצב s הרגשת בעבר שההתנהגות של הגיר עדיפה.

אין לי למה להשוות כי הרכב אצלי בערך חודשיים ועל הפעם הראשונה ששמתי על S הרגשתי את זה :/

בכל מקרה אני אמשיך לעקוב ונראה מה אעשה

• תוכן חדש...