Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מד מומנט בצורת ידית, אבל הטווח שלו קצת גבולי (מתחיל באזור ה25Nm). אני מחפש מד מומנט שידייק גם בערכים נמוכים יותר.
בהתחלה חשבתי לקנות עוד ידית מומנט, ואז נתקלתי במוצר הזה שנראה מעניין מאוד.
יתרון ראשון שלו שתחום הערכים שהוא מכסה מתחיל מערך מאוד נמוך (מ-8Nm עד 80Nm).
יתרון נוסף הוא שהוא בא ממותג מוכר, רוב הידיות האחרות כנראה ממותגים סיניים (אני מדבר על אמזון).
המחיר שלו גם לא יקר מדי.

האם למישהו יש נסיון עם מד מומנט כזה?
שאלה נוספת בהקשר של מדי מומנט. עבר הרבה זמן מאז שלמדתי פיסיקה אבל אני יודע שאם מחברים אליהם מאריך אז בעקרון המומנט שאני מפעיל על הבורג גדל, השאלה אם המדי מומנט האלה שמים לב לזה, כלומר האם מאריכים לא משבשים את הפעולה שלהם?

זה המוצר:
image.png.4f561598445296b65c5d30a60d205692.png 

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם המאריך הוא בציר של הבורג, למה שמשהו ישתנה (אם תרצה לחבר ברכיים או קרדנים, תעשה את זה לפני המד מומנט ואחריו רק מאריכים 'ציריים'.
חסרון של הצעצוע הזה הוא שהוא ענק (יחסית) ובד"כ במקומות שבהם אתה צריך מומנטים קטנים אתה רוצה גם ידית קטנה כי גישה.
פרט לכך, מד מומנט זה לא מוצר מסובך לי יש אחד ב25 דולר שעושה את העבודה, חפש review ביוטיוב על המוצר הספציפי כדי לוודא וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי המימדים אתה צודק. יש פה נקודה שצריך להתייחס אליה.
העניין הוא שהמדי מומנט בצורת ידית שמכסים את הטווח התחתון (רבע אינצ'), באים עם טווח ממש צר (2-22 ניוטון/מטר). בעקרון זה בדיוק מכסה את מה ששלי לא מכסה, אבל משהו בלהיות על הקצה של הטווח לא נשמע לי טוב. בסוף יש שם קפיץ ובטח בקצוות העסק פחות מדוייק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...